به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی اکبر قارزی رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: امسال ۲۳۴ هزار و ۵۰۰ تن
چغندر قند از کشاورزان چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود به کارخانه قند جوین تحویل داده شد.
مهدی طلوعی نسب مدیر کشاورزی شرکت کشت و صنعت جوین نیز گفت: جوین قطب تولید چغندر قند خراسان رضوی است به طوری که در امسال حدود ۳۰۰ هزار تن محصول از پنج هزار و ۳۲۲ هکتار سطح زیر کشت چغندر در این شهرستان برداشت شد.
او افزود: عیار پایه چغندر قند ۱۶ است و با افزایش و کاهش عیار میزان پرداختی به کشاورز نیز تغییر میکند.
مدیر کشاورزی شرکت کشت و صنعت جوین ادامه داد: میانگین عیار چغندر قند امسال در این کارخانه ۱۸.۳ بود که نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیر داشته است.
طلوعی نسب با اشاره به اینکه بیشتر چغندر قند برداشت شده در این شهرستان به
کارخانه قند جوین تحویل داده شده بیان کرد: درصدی از تولید این محصول نیز به کارخانههای قند غیر بومی این شهرستان شامل کارخانههای قند نیشابور، شیروان و کارخانه قند شیرین ارسال شده است.
انتهای پیام//م.ج