سیاهچاله‌های فوق العاده بزرگ با جذب ستاره‌ها و گاز‌های منطقه اطراف خود به جرمی بین یک میلیون تا ده میلیارد برابر جرم خورشید می‌رسند.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  اسپوتنیک، این مطلب در مقاله منتشر شده درمجله Monthly Notices of the Royal Astronomical Society که خلاصه آن در وبسایت Phys.org منتشر شده، اعلام شده است.

تا به حال اعتقاد بر این بوده است که جرم سیاهچاله‌های بزرگ به دلیل نحوه شکل گیری و رشد آن‌ها نمی‌تواند از یک حّد مشخص بیشتر باشد.

سیاهچاله‌های فوق العاده بزرگ با جذب ستاره‌ها و گاز‌های منطقه اطراف خود به جرمی بین یک میلیون تا ده میلیارد برابر جرم خورشید می‌رسند، اما دانشمندان در کار جدید خود به این کشف رسیدند که SLAB‌ها در اوایل جهان، حتی قبل از ظهور کهکشان‌ها، به صورت دیگری شکل گرفته اند. با این حال، اکنون هیچ شاهد مدرکی در مورد وجود این پدیده‌های عجیب و غریب فضایی در دست نیست.

پیش از این گزارش شده بود که یک تیم بین المللی از دانشمندان ایالات متحده و آلمان یک سیاهچاله بزرگ را کشف کرده اند که در فاصله ۱۳ میلیارد سال نوری از زمین واقع شده است. این سیاهچاله حدود ۶۹۰ میلیون سال پس از انفجار بزرگ و در دوران ریونیزاسیون، شکل گرفته که اختروش‌ها و اولین ستاره‌ها ظاهر شدند.

انتهای پیام/

برچسب ها: منظومه شمسی ، نجوم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۸ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
همونطور كه يه آهنربا بعد از مدتي خاصيت آهنربايي اش رو از دست ميده سياه چاله هم بعد از مدتي جاذبه اش رو از دست ميده