به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمید رشیدی اظهار داشت: در زمستان و فصولی که گل و گیاهان نروییده اند و شهد گل در برخی مناطق کم است، زنبور نمیتواند گرسنه بماند و باید تغذیه دستی شود.
این مقام مسئول افزود: شهرستان کازرون با داشتن ۱۳۵ هزار کلنی زنبور عسل مدرن و تولید سالانه ۱۱۸۰ تن عسل، رتبه دوم استان را به خود اختصاص داده است.
رشیدی با تاکید بر اینکه، تامین نهاده شکر برای فعالیت زنبورداری مهم است، تصریح کرد: شکر توزیع شده برای تولید عسل نیست بلکه تغذیه تکمیلی است که صرفا برای رشد جمعیت و ماندگاری زنبور عسل استفاده میشود، در واقع زمان برداشت عسل از شکر استفاده نمیشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: صنایع تبدیلی حلقه مفقوده صنعت زنبورداری است، که با تبدیل، فرآوری و ایجاد ارزش افزوده، شاهد رشد صنعت زنبورداری در صنایع غذایی و دارویی خواهیم بود.
انتهای پیام/