مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: با بیان اینکه مرغداران شیراز در دی ‌ماه امسال ۹۳۲ هزار واحد جوجه ریزی داشته‌اند، گفت: این میزان نسبت به میانگین ماهیانه ۲۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ذبیح اله سیروسی تصریح کرد: با اعلام مرغداران، به محض ورود جوجه به داخل سالن‌های پرورش، تیم ارزیابی، متشکل از کارشناسان امور دام و حراست جهاد کشاورزی و کارشناس دامپزشکی در واحد مذکور حضور می‌یابند و ضمن بازدید، درصورت تایید از طریق سامانه سماصط و gis سهمیه‌ دان مصرفی برای مدت چهل روز پرورش بار گذاری و ازطریق سامانه بازرگاه خریداری می‌شود.

او افزود: مرغ عرضه شده درسن چهل روزگی به عنوان مرغ سایز قلمداد شده که هم از نظر کیفیت غذایی و بهداشتی برای مصرف کننده مناسب بوده و هم برای تولید کننده با در نظر گرفتن ضریب غذایی مقرون به صرفه است.

سیروسی همچنین گفت: معولا میانگین گوشت این مرغ‌ها ۱.۵ الی ۱.۸ کیلو گرم است که درصورت تمایل مرغدار جهت افزایش وزن مابقی دان مصرفی از بازار آزاد تهیه خواهد شد.

این مقام مسئول بیان کرد: قیمت هر کیلو ذرت دولتی ۱۷۰۰ تومان و سویا ۲۸۰۰ تومان بوده که دربازار آزاد به‌ترتیب ۴۵۰۰ و ۱۵۰۰۰ تومان است.

او با بیان اینکه مرغداران شیراز در دیماه امسال ۹۳۲ هزار واحد جوجه ریزی داشته اند، گفت: این میزان نسبت به میانگین ماهیانه ۲۰ درصد افزایش داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز همچنین افزود: محصول تولیدی به میزان ۱۹۰۰ تن از اواسط بهمن تا اواسط اسفند به بازار عرضه خواهد شد که با جوجه ریزی بهمن ماه زنجیره مرغ ایام عید تا پایان سیزده نوروز تکمیل می‌شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار