به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هلثی ایتینگ، شاید شما هم یکی از طرفداران مصرف میوههای خشک باشید. امروزه این میوهها به صورت گسترده به عنوان تنقلاتی سالم مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال، این تنقلات به طور کامل بی ضرر نیستند.
بر این اساس، متخصصان درباره خطر مصرف میوههای خشک شده مانند کشمش، زردآلوی خشک و آلو خشک به دلیل وجود دی اکسید سولفور هشدار دادند. تحقیقات نشان داده است مصرف میوههای خشک شده برای افرادی که به آسم مبتلا هستند یا به اکسید سولفور آلرژی دارند، میتواند خطرناک باشد، زیرا امکان بروز مشکلات تنفسی و علائم شدید آلرژیک در آنها وجود دارد و در برخی موارد احتمال دارد فرد جان خود را از دست دهد.
میوههای خشک شده دارای سطح بالایی از اکسید سولفور هستند. به طور میانگین در کشمش و برگ زردآلو بین ۵۰۰ تا ۲ هزار واحد در میلیون اکسید سولفور وجود دارد. سازمان غذا و داروی آمریکا تاکید دارد به دلیل خطرات مواد غذایی حاوی سولفور، در صورتی که میزان آن از ۱۰ واحد در میلیون بیشتر باشد، باید این موضوع بر روی برچسب کالا قید شود تا مصرف کننده از آن اطلاع یابد.
براساس تحقیقات صورت گرفته، تاکنون تقریبا ۲۰ مورد مرگ شناخته شده مرتبط با حساسیت به اکسید سولفور شناسایی شده است. مرگ ناشی از مصرف اکسید سولفور بیشتر به دلیل آنافیلاکسی رخ میدهد. آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک جدی و تهدید کننده حیات است که میتواند ناشی از عوامل مختلف تحریک کننده خارجی باشد. آنافیلاکسی به طور ناگهانی آغاز میشود و میتواند منجر به مرگ فرد شود.
از این رو، متخصصان تغذیه تاکید دارند افراد باید مصرف مواد غذایی حاوی اکسید سولفور را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. برای اجتناب از مصرف میوههای خشک شده حاوی اکسید سولفور، میتوانید از نمونههای اورگانیک آن که فاقد مواد نگهدارنده هستند و به طور طبیعی خشک شده اند استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
داداش داری اشتباه میزنی!
این ره که تو میروی فرنگستان است!
همه شون اینجوری نیستن
بعضیتشون اینجوری ان
حس می کنی نایت به اندازه به سوزن باریک شده
لطفا یک نگاهی یه عنوان مطالبی که در زیر همین خبرتون درج کردهاید بیندازید !
کلی اندر فواید میوههای خشکشده قلمفرسایی نمودهاید!
میوههای خشک که تیزابی نباشن که خوبن ....
این تیتر رو برای این روغنهای نباتی وارداتی و مرغها و میوهها و سبزیجات پر از سم و کود کشاورزی و کنسزوها و پنیر پیتزا و سوسیس کالباس و ماهیهای دریایی پر از فلزات سنگین و هوای تهران و آب اهواز و .....و....و.....بزنید
در ضمن گوگرد موجود در هوا ناشی از سوخت بنزین گازوئیل ومازوت به مراتب خطرناک تر است ....
لذا مصرف خشکبار تولید ملی را ممنوع نکنید...
از این مطالب علمی لطفا بگذارید
کشمش ارگانیک که طبیعی خشک شده ظاهر زیبایی نداره و حاوی سولفوریک نیست
یک تشکری هم بابت این خبر و اطلاعات مفید کن