رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت: جذب دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی استان مبنای مهارت آموزی بر اساس نیاز بازار کار و ایجاد شغل دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،فرزان قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت:در دوره تکمیل ظرفیت این دانشگاه که تا ۲۳ دی ماه جاری فرصت ثبت نام آن است یک هزار دانشجوی جدید در چهار گروه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ، هنر و حقوق جذب ۲۱ مرکز آموزشی واقع در آذربایجان شرقی می‌شوند.

او با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند، برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه جامع علمی و کاربردی آذربایجان شرقی یا مراکز استانی مراجعه کنندافزود:دانشگاه مسیر تعالی خودش را به خوبی طی می‌کند و در واقع جایگاه نظام مهارتی در این دانشگاه احیا شده است.

اوبا بیان اینکه نیاز بازار، سازمان برنامه ریزی، اداره کار و نیازسنجی و پژوهش‌های دانشگاه مبنای ایجاد رشته‌های جدید است گفت: رشته‌های جدید در حوزه‌های فرهنگی و هنری مثل کارگردانی، تربیت بدنی مثل مربی پایه فوتبال، بورس و دوخت و تکنولوژی لباس ایجاد شده است و هر رشته‌ای که سه دوره دانشجو نداشته باشد حذف می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: پس از ۲۵سال خود ارزیابی درونی دانشگاه جامع علمی و کاربردی برای ارتقای سطح کیفی انجام شد و رویکرد دانشگاه طوری بوده که از سمت آموزشی و پژوهشی بتواند به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم حرکت کند بر این اساس باید برای مهارتی و کاربردی کردن دانشگاه گام برداریم و در این خصوص قوانین نیز در حال بهبود است.

قالیچی تاکید کرد: بازنگری به ادامه همکاری مدرسان در آذربایجان شرقی انجام و برخی از حیطه تدریس خارج شدند اکنون تنها مسیر ورود به حوزه مدرسان شرکت در فراخوان سالانه است.

اوگفت: از یکهزار و ۵۰۰ مدرس این دانشگاه در استان بیش از ۵۰۰ مدرس حذف شدند و بر این اساس ۹۴۱ مدرس دارای کد تدریس هستند که ۵۵۰ نفر فعال هستند.

او ادامه داد: در فراخوان سال گذشته ۱۵۰ مدرس جدید جذب شدند و امسال نیز از ۳۰۰ داوطب ۱۸۰ نفر به مرحله مصاحبه راه یافتند که ۸۰ نفر انتخاب خواهند شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در خصوص حفظ جمعیت دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی آذربایجان شرقی به رغم کاهش دانشجو و در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های استان، گفت: سال گذشته پنج هزار و ۱۰۰ دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کردند که امسال این تعداد به پنج هزار و ۴۰۲ دانشجو افزایش یافته است.

فرزان قالیچی خاطرنشان کرد: سه تا چهار مرکز دانشگاهی در سطح کشور نامزد بین المللی شدن هستند که مرکز علمی و کاربردی ماشین سازی تبریز در این فهرست قرار دارد و به زودی می‌تواند دانشجوی خارجی جذب کند.

او اضافه کرد: با مسوولان دانشگاه‌های ترکیه و اقلیم کردستان نیز برای تبادلات علمی مذاکره شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.