طرز تهیه راحت الحلقوم یا لوکوم میوه‌ای انار خانگی ترکیه‌ای را به همراه فوت و فن‌های این دسر خوشمزه به روش بازاری را در مطلب زیر بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،لوکوم یا راحت الحلقوم یکی از انواع دسر میوه‌ای رنگی و ساده ترکیه است که در فصل فراوانی انار بسیار پرطرفدار است.

در واقع لوکوم انار از دسر‌های محبوب ترکیه‌ای است که می‌توان آن را به عنوان یک انتخاب فوق العاده برای شب‌هایی ویژه از جمله شب یلدا و به عنوان شیرینی عید نوروز در نظر گرفت.

لوکوم انار جزء دسر‌های بسیار خوشمزه و البته بسیار ساده است، که می‌توان آن را در مدت زمانی کوتاه آماده کرد.

مهم‌ترین تفاوت این دسر و انواع دسر‌های آماده، سالم و طبیعی بودن در عین خوشمزگی است. برای تزئین لوکوم انار، ایده‌های مختلفی وجود دارد که استفاده از آجیل و حتی گل رز می‌توان فوق العاده وسوسه کننده باشد.

مواد لازم

آب انار: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

نشاسته ذرت:۴ قاشق غذاخوری

شکر: ۵ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل: به میزان لازم

آبلیمو: ۳۰ میلی لیتر

کرم تارتار: ۱۵ گرم

پسته: ۵۰ گرم

گل محمدی: ۲۵ گرم


بیشتر بخوانید


دستور فوری تهیه لوکوم انار و زرشک ترکیه‌ای

مرحله اول

برای تهیه لوکوم یا راحت الحلقوم انار ترکیه‌ای ابتدا آب انار را با استفاده از آبمیوه گیری دستی بگیرید. برای تعیین میزان شکر به طعم انار (ترش یا شیرین بودن آن) توجه کنید. اگر طعم ملسی انار را دوست دارید، از میزان کمی شکر استفاده کنید. اما در صورتی که طعم شیرینی را بیشتر می‌پسندید، شکر بیشتری را به این دسر اضافه کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و داخل آن ۲ لیوان آب انار خالص را به همراه نشاسته، ذرت و شکر ترکیب کرده و هم بزنید. این ترکیب را تا حل شدن مواد به خوبی هم بزنید.

مرحله سوم

قابلمه را روی شعله‌ای با حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. در حین پخت، مواد را خوب هم بزنید تا گلوله گلوله نشوند. پس از اینکه مواد به قوام کافی رسید، پخت لوکوم به پایان می‌رسد.

مرحله چهارم

شعله گاز را خاموش کرده و قابلمه را از روی گاز بر می‌داریم. مواد ترکیب شده را در ظرفی گودی که کف آن را با نشاسته ذرت پوشانده‌ایم، می‌ریزیم. مواد باقیمانده را به ظرف اضافه می‌کنیم و در حین اضافه کردن مواد، با لیسک ترکیب را خود مخلوط کنید.

مرحله پنجم

روی مواد دوباره کمی از نشاسته را بریزید و به صورت یکنواخت آن را روی دسر پخش کنید. اگر نشاسته را دوست ندارید، می‌توانید از جایگزین‌های دیگری مثل پودر نارگیل که خوشمزه و لذیذ هم هست، استفاده کنید. برای ۴ ساعت ظرف را داخل یخچال قرار دهید. حالا دسر لوکوم میوه انار آماده سرو است.

فوت و فن‌ها و خواص در طرز تهیه راحت الحلقوم یا لوکوم انار خوشمزه

* دسر لوکوم میوه یا راحت الحلقوم ترکیه‌ای را نباید برای مدت طولانی در یخچال قرار دهید، چرا که بافت نرم و لطیف لوکوم به بافتی سفت تبدیل می‌شود.

* اگر نشاسته ذرت نداشتید، می‌توانید از نشاسته عادی استفاده کنید.

* آلبالو هم گزینه‌ای خوبی برای درست کردن این دسر لوکوم میوه‌ای در فصل تابستان است.

* برای پخت این دسر حتماً باید نشاسته، پخته شده و غلیظ باشد.

* برای تزئین لوکوم انار خوشمزه می‌توانید از ترکیب پودر قند و نشاسته ذرت هم استفاده کنید.

* برش‌های مکعبی، ایده‌ای عالی برای تزئین لوکوم انار است.

* مغز پسته و گل محمدی را برای تزئین لوکوم استفاده کنید.

* بعد از آماده شدن لوکوم، آن را برای چند ساعت در محیط قرار دهید.

* از وانیل و کره هم می‌توانید برای درست کردن لوکوم استفاده کنید.

* زمان تهیه مواد دسر لوکوم ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۱۵ دقیقه است.

*طرز تهیه لوکوم پرتقال، لوکوم شکلاتی، لوکوم زعفرانی، لوکوم هویج و لوکوم آلبالو در ترکیه بسیار مشهور و محبوب است.

* این مواد برای ۴ نفر کافی است.

این دسر که تا حد زیادی شبیه شیرینی مسقطی خودمان است از جمله محبوب‌ترین دسر‌های ترکیه‌ای در ایران است. به دلیل طعم و بافت فوق العاده آن، می‌تواند پیشنهاد خوبی برای شب نشینی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی باشد. انار فقط یک میوه خوش رنگ و قشنگ نیست. این میوه قرمز رنگ و جذاب، منبعی عالی از ویتامین C و انواع مواد مغذی است.

انار همچنین به دلیل دارا بودن ترکیب‌های فوق العاده، سرشار از مواد معدنی مورد نیازی است که انسان در طول شبانه‌روز باید مصرف کند. درمان فشار خون بالا و همینطور کاهش سرعت رشد تومور‌های سرطانی بخش‌های دیگری از فواید این میوه دوست داشتنی است.

منبع:مجله کوروش

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Rasuol
۱۰:۰۶ ۰۴ خرداد ۱۴۰۲
پودر تار تار چی شد