به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مهلت ثبت نام وام های دانشجویی با توجه به شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا و تشدید آن تا فردا (دوشنبه پانزدهم دی ماه) تمدید شده بود که صندوق رفاه دانشجویان با توجه به پایداری شرایط خاص بیماری کرونا و به منظور رعایت حال تمام دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود و عدم محدودیت بهره مندی دانشجویان نوورود از وام ها، مهلت ثبت وامهای دانشجویی را تا تاریخ یک بهمن ۱۳۹۹ تمدید کرد.
مبالغ وامهای دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در پنج دسته وامهای تحصیلی، ضروری، ویژه دکتری، مسکن و شهریه نشان میدهد دانشجویان همه مقاطع تحصیلی برای هر نیمسال تحصیلی میتوانند یک میلیون و ۵۰۰ تا دو میلیون تومان وام تحصیلی دریافت کنند.
همچنین حداکثر سقف وام ضروری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته وام ضروری ۶ میلیون تومان و برای مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته غیربورسیه حداکثر تا سقف هشت میلیون تومان و مقاطع کارشناسی ارشد پیوسته، دکتری پیوسته و دکتری حرفهای حداکثر تا سقف ۱۰ میلیون تومان تعیین شده است.
دانشجویان برتر، نمونه کشوری و مبتکر تا سقف سه میلیون تومان، دانشجویانی که از حوادث و بلایای طبیعی آسیب دیدند تا سقف سه میلیون تومان و دانشجویان قهرمان ورزشی تا سقف دو میلیون تومان میتوانند وام ضروری دریافت کنند. همچنین بر این اساس برای رویدادهایی نظیر ازدواج نیز تا سقف سه میلیون تومان وام ضروری پرداخت میشود،
دانشجویان میتوانند تا سقف پنج میلیون تومان به عنوان تنخواه وام ضروری دریافت کنند، همچنین برای رویدادهایی نظیر تولد فرزند برای دانشجویان، فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو، حادثه دیده در سوانح و تصادفات و همچنین دانشجویان مبتلا به بیماریهای خاص از سقف سه تا پنج میلیون تومان وام ضروری در نظر گرفته شده است.
دانشجویان دکتری تخصصی ناپیوسته میتوانند از منابع صندوق رفاه و یا بانک توسعه تعاون به صورت هر ۶ ماه یک بار به مبلغ ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان وام ویژه دکتری دریافت کنند. همچنین برای همه مقاطع تحصیلی در طول هر مقطع مبلغ ۲۵ میلیون تومان در شهر تهران، ۲۰ میلیون تومان در کلانشهرها و ۱۵ میلیون تومان نیز در سایر شهرها وام مسکن پرداخت میشود.
دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و پیوسته تا سقف یک میلیون، دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته، دکترای حرفه ای، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی ناپیوسته نیز به میزان دو تا پنج میلیون تومان در هر نیمسال میتوانند وام شهریه دریافت کنند.
صندوق رفاه دانشجویان برای حمایت بیشتر از دانشجویان مشمول دریافت وام ودیعه مسکن و بهرهمندی حداکثری آنان از این وام و کاهش مشکلات ناشی از مراجعه به بانک و معرفی ضامن در نیمسال جاری، وام ودیعه مسکن متأهلی را از طریق خود این صندوق پرداخت خواهد کرد.
بر این اساس پرداخت وام شهریه به کلیه دانشجویان واجد شرایط دانشگاهها و مراکز آموزش عالی از سال تحصیلی جدید مستقیما از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام میگیرد و باید تقاضای دانشجویانی که قبلاً از خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده کرده و درخواست مجدد برای بهره مندی از خدمات آن بانک در سال تحصیلی جدید را دارند، طی لیستی جداگانه به صندوق ارسال شود.
پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریهپرداز شاغل پس از بهرهمندی دانشجویان غیر شاغل امکان پذیر است؛ لذا دانشگاهها و مراکز آموزش عالی میتوانند در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه، پس از هماهنگی و أخذ مجوز از صندوق، درخواست دانشجویان شهریه پرداز شاغل را نیز طی لیست جداگانه ارسال کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/