مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت میوه گرمسیری گواوا از سطح باغات جنوب این استان آغاز شد.

 

اردشیر شهرکی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: ۶۴۰ هکتار سطح باغات میوه گرمسیری گواوا در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

وی با بیان اینکه برداشت این محصول تا اوایل فروردین ادامه دارد افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت سه هزار و ۹۰۰ تن از این محصول در جنوب سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گواوا معروف به زیتون محلی، میوهای منحصر به مناطق گرمسیری است که عمدتا در شهرستان‌های نیکشهر، چابهار، سرباز و کنارک این استان تولید و برداشت می‌شود.

شهرکی گفت: درختچه‌های گواوا در اوایل بهمن به گل می‌نشینند و گل‌هایشان بسیار خوشبوست، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز است.

 سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه‌های گرمسیری کشور است به طوریکه در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی‌رقیب است.

آب و هوای متنوع سیستان و بلوچستان زمینه را برای کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله میوه‌های گرمسیری و سردسیری فراهم کرده است.

موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز هست.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار