امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: کشت پاییزه در سیستان و بلوچستان با کشت محصولات خارج از فصل در اواخر شهریور شروع و به تدریج با کشت محصولات استراتژیک شامل دانههای روغنی، گندم و جو ادامه دارد.
او گفت: عمده سطح زیر کشت محصولات زراعی پاییزه در سیستان و بلوچستان محصول استراتژیک گندم است که برنامه ریزی شده با همکاری کشاورزان امسال ۶٧ هزار هکتار گندم در سطح استان کشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان بیان کرد: کشت گندم تا کنون در سطح ۳۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی مرکز و جنوب و ۱۹ هزار و ۶۰۰ هکتار از مزارع شمال استان کشت شده است.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
هماینک در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در ۸۰ هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
انتهای پیام/ع