امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: این میزان تسهیلات صرف خرید بیشاز ٣٠٠ دستگاه تراکتور جدید و ادوات کشاورزی شده است.
او افزود: با افزوده شدن این تعداد دستگاههای جدید ضریب مکانیزاسیون سیستان و بلوچستان از ۱.۸۹ به عدد ٢ ارتقا خواهد یافت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: توسعه مکانیزاسیون پیش نیاز بخش کشاورزی است و همچنان برای ارتقای مکانیزاسیون بدنبال جذب تسهیلات بیشتر از سایر منابع هستیم.
هماینک افزونبر هشت هزار و ۷۹۱ دستگاه تراکتور، ۶۵ دستگاه کمباین و پنج دستگاه انواع چاپرخودگردان در بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.
سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و ... دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
انتهای پیام/ع