شرکت‌های مشاور سرمایه گذاری صلاحیت و اطلاعات کافی برای مشاوره دادن به افرادی که زمان کافی برای فعالیت در بازار بورس و یا تخصص کافی ندارند را دارا هستند.

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سهامداران بازار سرمایه همچون سایر سرمایه گذاران پیش از سرمایه گذاری باید مجموعه ای از آموزش ها را فرا بگیرند. این روزها فعالیت در بورس بیش از هر زمان دیگری به دغدغه گروهی از افراد تبدیل شده است، به همین دلیل  قصد داریم شما را با یکی از مفاهیم بازار سرمایه آشنا کنیم.

به دلیل اینکه همه افراد نمی‌توانند در بازار بورس موفق عمل کنند شرکت‌هایی از سمت سازمان بورس مجوز فعالیت گرفته‌اند تا به عنوان مشاور فعالیت کنند.

این شرکت‌ها صلاحیت و اطلاعات کافی برای مشاوره دادن به افرادی که زمان کافی برای فعالیت در بازار بورس و یا تخصص کافی ندارند را دارا هستند.

همه افراد می‌توانند با مراجعه این شرکت‌ها، از آنها برای خرید و فروش خود در بازار بورس مشاوره سرمایه گذاری بگیرند.

این شرکت‌ها که با نام شرکت‌های مشاور سرمایه گذاری شناخته می‌شوند معمولا تحلیلگران و مشاوران متعددی دارند و بر اساس تحلیل و بررسی تحلیلگران و مشاوران خود پیشنهادها و سیگنال‌های خرید و فروش را به مشتریان خود می‌دهند.

بنابراین شیوه ارائه مشاوره این شرکت‌ها ممکن است فرد به فرد نباشد.

شرکت‌های مشاور سرمایه گذاری و حتی شرکت‌های سبدگردانی اجازه تضمین سود ندارند و مشتری باید با علم به عملکرد خود آنها به این شرکت‌ها تکیه کند .

خوشبختانه برای تبدیل شدن به یک شرکت مشاور سرمایه گذاری و یا سبدگردان مراحل مختلف و ضوابط سختگیرانه‌ای از سمت سازمان بورس لحاظ شده است که باعث می‌شود اکثر مشاوران سرمایه‌گذاری‌ و شرکت‌های سبد گردان عملکرد نسبتا خوبی داشته باشند.


بیشتر بخوانید


مشاوره سرمایه گذاری شامل چه خدماتی می شود؟

 مشاوره مالی شرکت های بزرگ:

مشاور مالی با توجه به شرایط فعلی شرکت شما و همچنین صنعتی که در آن مشغول به فعالیت هستید، مشاوره سرمایه گذاری مناسب در راستای دستیابی به اهداف به شما ارائه خواهد شد.

سبدگردانی داخلی و بین المللی:

سبدگردانی یعنی سرمایه گذاری در بازار بورس با استفاده از تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی و اقتصادی، توسط فردی خبره و با تجربه در سرمایه گذاری است ، همچنین سبدگردان با استفاده از دانش مالی و روانشناسی بازار، سرمایه سازمان را به سمت و سوی صحیح سوق می دهد و طبق قراردادی که با مشتری خود منعقد کرده کارمزد توافقی دریافت می کند.

اوراق درآمد ثابت:

اوراق درآمد ثابت به سرمایه گذاری گفته می شود که منتشر کننده آن متعهد می شود در یک برنامه زمانی مشخص، مبالغ تعیین شده را به دارنده اوراق پرداخت کند. دولت ها از این روش برای تامین سرمایه خودشان بهره می برند. از آنجا که ریسک اوراق بدهی دولتی مثل اسناد خزانه (اخزا) صفر است، سرمایه گذاری در آن  باتوجه به شرایط مختلف اقتصادی نوسان قیمتی زیادی ندارد و همچنین این اوراق قدرت نقدشوندگی بالایی دارند.

سبدهای مشاع:

سبدهای مشاع که در سال ۱۳۸۴ راه اندازی شدند، نهادهایی هستند که سرمایه ها و منابع مالی نزد مردم را جمع آوری و در سبدی متنوع از اوراق بهادار سرمایه گذاری می کنند و هدف استفاده از آن ها ایجاد ترکیبی از دارایی ها و کم کردن ریسک معاملات است.

منتور فین تک ها:

شرکت های فین تک یا شتاب دهنده، شرکت هایی هستند که با ارائه روش های خلاقانه و نوآورانه به کسب و کار ها و جایگزین کردن آن با مدل های سنتی، باعث تسهیل خدمات به مشتریان می شوند.

تحلیل سهام:

تحلیل سهام به دو شیوه قابل انجام است؛ تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال ( تحلیل بنیادی ) .

در تحلیل بنیادی عوامل موثر بر قیمت سهام از جمله P/E ، EPS ، تحلیل صورت های مالی ، ارزش ذاتی ، ترازنامه و … بررسی می شوند و در مقابل در تحلیل تکنیکال هدف اصلی، بررسی روند قیمتی سهام در گذشته و پیش بینی حرکت آن در آینده است.

مشتقات (Derivatives):

مشتقات به ابزار مالی اطلاق می‌شود که نرخ آن ها از نرخ واقعی و یا برآوردی دارایی پایه وابسته است. این دارایی ها می‌توانند اوراق بهادار، اختیارات، سهام و … باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار