رئیسی گفت: اگر نهادی قدرت دارد نباید تعهدات خود با مردم را یک طرفه لغو کند زیرا این امر به اعتماد مردم ضربه می‌زند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی ظهر امروز در جلسه دیدار نخبگان و اقشار مردم خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به اجرای خواست مردم و قانون به عنوان اجرای عدالت گفت: همگان بدانند که در حوزه کاری خود باید عدل را گسترش دهند و مردم احساس اجرای عدالت کنند.

رئیس قوه قضائیه بر ورود عادلانه افراد به نظام اداری کشور تاکید کرد و بیان داشت: باید تمام خدمات به صورت عادلانه به مردم ارائه شود.

او افزود: اجرای قانون نخستین مرحله پیاده کردن عدالت است لذا هیچکس در هیچ شرایطی اجازه نقض قانون را ندارد و همه بر اجرای قانون احترام بگذارند.


بیشتر بخوانید


حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در ادامه به نقش سازمان‌های مردم نهاد در مطالبات اجتماعی اشاره داشت و تصریح کرد: این گروه‌ها مشکلات را رصد می‌کنند لذا باید به این مجموعه‌ها میدان بیشتری داد و سخنان آن‌ها را شنید.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: توجه به آمران به معروف و ناهیان از منکر مقدمه اجرای عدالت و قانون است؛ لذا صحبت منتقدان را نعمت باید دانست.

او در ادامه به موضوع ترک فعل مدیران اشاره داشت و افزود: گاهی برخی ترک فعل‌ها از انجام افعال ضرر بیشتری دارد و گاهی نیز ترک فعل موجب خسارت به نسل‌های بعدی می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی اضافه کرد: اگر نهادی قدرت دارد نباید به واسطه این جایگاه تعهدات خود با مردم را یک طرفه لغو کند، زیرا این امر به اعتماد مردم ضربه می‌زند.

رئیس قوه قضائیه توجه و حساسیت به کاهش آسیب‌های اجتماعی ضروری دانست و گفت: انتقاد از آسیب‌های اجتماعی مقدمه‌ی اصلاح سبک زندگی است لذا در این امر وظیفه مردم و نخبگان اهمیت زیادی دارد تا به سبک زندگی اسلامی برسیم.

او در ادامه با اشاره به همه گیر شدن استفاده از فضای مجازی، افزود: این تکنولوژی به سرعت در حال گسترش است لذا اگر مدیریت نشود جلوی آسیب‌های اجتماعی گرفته نخواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی عنوان کرد: فضای مجازی نباید فرصتی برای قمار بازی، فساد، فحشاء، ضربه زدن به اقتصاد کشور و کلاهبرداری باشد و به حریم شخصی تجاوز شود، زیرا در این صورت مردم نمی‌تواند با آرامش از این فضا استفاده کنند.

رئیس قوه قضائیه در انتها از افزایش سرعت رسیدگی به پرونده‌های قضائی خبر داد و گفت: بازرسی‌های آشکار و پنهان از درون دستگاه قضائی و بیرون از دستگاه قضا وجود دارد، زیرا نظارت بر مجموعه‌ها خصوصاً مجموعه قضائی امری ضروری است.

 انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۶ ۰۴ دی ۱۳۹۹
در مواردی قاضی به خودش اجازه میدهد با اختیاراتی که دارد به متهمینی که مستحق نیستند تخفیف بدهد بررسی نکرده حکم قطعی صادر میکند وقتی به مراجع بالاتر مراجعه می‌کنیم می گویند حکم قطعی شده نمی شود کاری کرد این چه عدالتی است ؟!
France
ناشناس
۱۴:۳۱ ۰۴ دی ۱۳۹۹
واقعا بعضی از سازمانها و ادارات از قدرت خود علیه مردم استفاده می کنند که این مردم را به همه چیز بی اعتماد و ناامید می کند. در شهرستان محروم دهلران، مسکن و شهرسازی و منابع طبیعی یا خانه های مردم را خراب می کنند و یا زمینهای آنها را تصاحب می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۴ دی ۱۳۹۹
رمز موفقیت بازرسی حضوری نامحسوس از دادگاهها است که با لطف اقای رئیسی تا حدودی محقق شده و ادامه این رویه نتیجه خوبی می دهد
United States of America
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۴ دی ۱۳۹۹
آقای رییسی لطفا و ملتمسا بفرمایید غیر محسوس بررسی کنند چرا می گن در بجنورد اگه پرونده ای از طریق شعبه سوم تجدید نظر بررسی شود اگر حق با تجدید نظر خواه باشه ارجاع به این شعبه را _حتی کارکنان اداره کل_ برای تجدید نظر خوانده شانس و عنایت الهی می دانند ؛مگه در شعبات دیگه چه خبره...