مسعود بلدی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اندیکا در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: رعایت بهداشت و نکات سلامتی مردم و بهبود کیفیت نان از موارد مهم است که در دستور کار نانواییهای شهرستان قرار داشته باشد.
او با تأکید بر اینکه نظارت بر نانواییها به صورت مستمر موجب افزایش کیفیت پخت نان میشود بیان داشت: تیم بازرسی اداره صمت، اتحادیه نانوایان و شبکه بهداشت این شهرستان به صورت روزانه از نانواییهای سطح شهرستان بازدید به عمل میآورند.
بلدی با اشاره به ضرورت کنترل مستمر بر وزن و کیفیت پخت نان افزود: مواردی مانند ساعت کار نانواییها، زمان پخت نان، قیمت، وزن، کیفیت نان و وضعیت بهداشتی با جدیت پیگیری میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت اندیکا ادامه داد: نانواییهای متخلف در این شهرستان پس از شناسایی و با تشکیل پرونده، به اداره تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل کم فروشی، گران فروشی، رعایت نکردن ساعات کاری، عرضه خارج از شبکه و جابهجایی مشکوک آرد از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره صمت مراتب را با ما در میان بگذارند.
انتهای پیام/م