عبدالنبی باوی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای دشت آزادگان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با هدف عرضه نان با کیفیت و مورد رضایت مردم، دورههای آموزشی مهارتی بین فنی و حرفهای و اتحادیه نانوایی دوره آموزشی نانوایی براساس استاندارد مهارتی بین المللی برای پخت نان برای نانوایان اجرا شد.
او افزود: این دوره براساس قراردادآموزشی در جهت توانمندسازی نیروی انسانی شاغل در واحدهای صنفی نانوایی براساس استانداردهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اجرایی شد.
باوی بیان داشت: برگزاری دوره ارتقای مهارت در افزایش سطح آگاهی و مهارت متصدیان و کارگران واحدهای نانوایی تأثیر بسزایی دارد و رکن اصلی افزایش کیفیت پخت نان، اجرای آموزش ارتقای مهارت برای نانوایان است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای دشت آزادگان تصریح کرد: وظیفه مهم نانواییها پخت نان خوب و با کیفیت است و ارتقای کیفیت از طریق استفاده از مواد اولیه مرغوب و فراگیری آموزشهای مهارتی در پخت نان است و شرکت کنندگان در این دوره پس ازقبولی در آزمون کتبی و عملی پایان دوره گواهینامه مهارت براساس استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفهای دریافت خواهند کرد.
انتهای پیام/م