به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه لقمههای پنیر و زیتون را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
ماست.... ۲ قاشق سوپخوری
بیکینگپودر.... ۱ قاشق سوپخوری
نمک.... یکچهارم قاشق چایخوری
شیر ....۲۳۰ میلیلیتر
تخممرغ.... ۱ عدد
کرة نرم شده .... ۱۲۵ گرم
آرد.. ۴۵۰ گرم
مواد لازم میانی
پنیر صبحانه ......۳۰۰ گرم
گردوی خرد کرده... ۱۰۰ گرم
شوید خرد کرده.....۴ قاشق سوپخوری
زیتون.... ۱۵ عدد
زردة تخممرغ.... برای روی خمیر
روشتهیه
ماست، بیکینگپودر، نمک، شیر، تخممرغ و کره را با در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر ۱۰ سانتیمتر قالب بزنید. اکنون به کمک چاقوی تیز خمیر را به شکل + برش دهید به گونهای که به مرکز خمیر نرسد! آنگاه ۴ گوشة خمیر به اندازة یک فندق درشت، از مایة میانی بگذارید و مطابق شکل آن را بپیچید. اینک روی آنها را با پارچة سبکی بپوشانید و ۲۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. سپس روی خمیرها زردة تخممرغ بمالید و در مرکزشان زیتون بگذارید. حالا نان را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۵ درجة سانتیگراد بپزید.
خواص زیتون
وجود اسیدهای چرب و آنتی اکسیدانها در زیتونهای سیاه باعث مرطوب ماندن پوست و تغذیه سلولهای پوست میشود، هم چنین روغن زیتون با دارا بودن ویتامین E پوست شما را در برابر اشعههای خطرناکی هم، چون UV محافظت میکند، در این صورت پوست دیرتر پیر میشود و خطر ابتلا به سرطان پوست نیز کاهش پیدا میکند، علاوه بر اینها روغن زیتون به بهبود سریع زخم، سرکوب عفونتها در مبارزه با بیماریهایی مثل آکنه، اگزما نیز کمک شایانی میکند.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/