در گزارش زیر طرز تهیه سوفله قارچ و پنیر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه سوفله قارچ آشنا کنیم.

مواد لازم
پنیر پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از آش سورولی تبریزی و دمپختک باقالی زرد به روش تهرانی تا انواع کوردن بلو و دسر یلدایی پاناکوتا + تصاویر


طرز تهیه
کره رو توی شیر جوش بزرگ یا ماهی تابه گودی آب می‌کنیم قارچ‌ها رو تویش می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. آرد رو قاشق قاشق اضافه می‌کنیم؛ و هم می‌زنیم.

شیر و هم کم کم اضافه می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم که آرد گلوله نشه. وقتی غلیظ شد زرده تخم مرغ‌ها رو دانه دانه اضافه می‌کنیم؛ و به هم می‌زنیم.

مخلوط غلیظ بدست آمده رو از روی حرارت برمی داریم و میگذاریم گرم بمانه (نمک و فلفل و ادویه اش رو اندازه می‌کنیم).

سفیده تخم مرغ‌ها رو می‌زنیم تا سفت و سفید بشه مخلوط قارچ رو با سفیده تخم مرغ مخلوط می‌کنیم و کمی پنیر می‌تونیم داخل مخلوط بریزیم و در ظرف مناسبی می‌ریزیم.

روی کل مواد رو با پنیر می‌پوشانیم. توی فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه می‌پزیم تا کاملاْ پف کند و بالا بیاید و وسطش هم ببندد.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.