مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر میزان سبوس گیری آرد به ۱۸ درصد رسیده است که این موضوع سلامت مردم را تهدید می‌کند.

فاطمه عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک از سال ۸۶ تحت یک برنامه غذایی کشوری در حال اجرا است و تمام نانوایی‌ها موظف به استفاده از آرد غنی شده برای تهیه نان مصرفی مردم هستند.

او افزود: بر اساس دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت بهداشت تمام کارخانه‌های تولید آرد موظف به تهیه آرد غنی شده با آهن و اسید فولیک هستند. در گذشته قرار بود که آرد نان سنگک به دلیل میزان پایین سبوس گیری آن غنی سازی نشود، اما امروزه این نوع آرد نیز باید غنی سازی شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان سبوس گیری آرد نان به ۱۵ الی ۱۸ درصد رسیده است، تاکید کرد: بر اساس آخرین نتایج بدست آمده افزایش میزان سبوس گیری آرد ارتباط مستقیمی با بروز چشمگیر بیماری‌های مختلف مانند دیابت و چاقی در بین مردم دارد.

عبداللهی بیان کرد: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت میزان سبوس گیری آرد نباید زیاد باشد، زیرا این موضوع سبب می‌شود تا سلامتی افراد در معرض خطر قرار گیرد. آردی که میزان زیادی از سبوس خود را از دست داده سفید رنگ است و برای سلامتی مفید نیست.

او ادامه داد: کارشناسان معتقدند که سبوس موجود در آرد نان هرچند موجب تیره‌تر شدن رنگ نان می‌شود، اما برای سلامتی افراد بسیار موثر است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت یادآوری کرد: جوش شیرین و جوهرقند که برای سلامتی افراد مضر هستند باید از فرآیند تولید نان حذف شوند، زیرا سرطان زا هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: سبوس گیری ، سبوس نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۷ ۰۱ دی ۱۳۹۹
تا وقتي ملت دوست دارن نون نرم و قابل انعطاف باشه و حاضر نيستن نون ترد و شكننده كه پر از سبوسه بخورن وضع همين آش و همين كاسه است
آخرین اخبار