رییس اداره جهاد کشاورزی جوین در خراسان رضوی گفت: کشاورزان از آغاز فصل برداشت چغندرقند در مهر ماه تاکنون ۲۰۲ هزار تن چغندر تحویل کارخانه قندجوین داده‌اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر قارزی رییس جهاد کشاورزی جوین گفت: ۲۰۲ هزار تن چغندر از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.

او افزود: شهرستان جوین، قطب تولید چغندر قند خراسان رضوی است که اکنون  ۵ هزار و ۳۲۲ هکتار سطح زیر کشت چغندر قند دارد و پیش بینی می‌شود ۳۲۰ هزار تن محصول از آن برداشت شود.

رییس جهاد کشاورزی جوین با بیان این که عیار پایه چغندر قند ۱۴ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته می‌شود ادامه داد: میانگین عیار چغندر قند جوین برای امسال ۱۸.۲ است که نسبت به سنوات گذشته افزایش داشته است.
 
انتهای پیام// ف.غ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.