به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی اکبر قارزی رییس جهاد کشاورزی جوین گفت: ۲۰۲ هزار تن چغندر از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.
او افزود: شهرستان جوین، قطب تولید چغندر قند خراسان رضوی است که اکنون ۵ هزار و ۳۲۲ هکتار سطح زیر کشت چغندر قند دارد و پیش بینی میشود ۳۲۰ هزار تن محصول از آن برداشت شود.
رییس جهاد کشاورزی جوین با بیان این که عیار پایه چغندر قند ۱۴ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته میشود ادامه داد: میانگین عیار چغندر قند جوین برای امسال ۱۸.۲ است که نسبت به سنوات گذشته افزایش داشته است.
انتهای پیام// ف.غ