مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: با پایان فصل برداشت فلفل قرمز ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول از ۵۵۰ هکتار از مزارع داورزن برداشت شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل بوده و رتبه نخست را در سطح کشور دارد.

او افزود: شرایط مطلوب آب و هوایی داورزن برای کشت فلفل بسیار مناسب است به‌طوری که میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود چهار تن فلفل قرمز خشک است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به فعالیت ۷۰ کارگاه فلفل کوبی درداورزن ادامه داد: محصول فلفل داورزن علاوه بر مصرف داخلی به کشور‌های منطقه نیز صادر می‌شود.
 
انتهای پیام// ف.غ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.