محمد علی رهنما در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، گفت: برداشت و صید ماهیان گرمابی از ۳۵ استخر و دو مزرعه در سطح سرخس آغاز شده و صید ماهی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
او افزود: پرورش ماهیان گرمابی در این شهر مرزی از راهکارهای مناسب برای استفاده از
ذخایر آب کشاورزی است، زیرا پرورش ماهی علاوه بر رونق اشتغال و اقتصاد خانواده سبب افزایش بهره وری مصرف آب میگردد و مدیریت و پیشگیری از هدر روی آب را به همراه دارد.
مدیریت جهاد کشاورزی سرخس ادامه داد: افزایش تعداد مراکز پرورش ماهی، وجود مراکز عرضه ماهی، در دسترس بودن ماهی تازه، قیمت مناسب و برگزاری دورههای آموزشی موجب شده
سرانه مصرف آبزیان در سرخس افزایش یابد.
رهنما با بیان اینکه آبزی پروران شهرستان سرخس در ۳۵ استخر دو منظوره پرورش ماهی گرمابی مشغول فعالیت هستند بیان کرد: عمده گونههای تولیدی منطقه سرخس شامل کپور، فیتوفاک، آمور و بیگ هد است.
انتهای پیام//م.ه