به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهای سرد پاییزی و زمستانی بیشترین غذایی که برای هر کسی دلپذیر است، سوپهای گرم و خوش طعم است.
تفاوت این دو نوع سوپ با مدلهای دیگر سوپ قارچ و اسنفناج در این است که بدون پنیر خامهای تهیه میشود.
سوپ قارچ و اسفناج (روش اول):
مواد لازم سوپ قارچ و اسفناج برای ۳ نفر:
اسفناج خرد شده ۱ پیمانه
قارچ نازک برش زده ۶ عدد بزرگ
سیر رنده شده ۱ حبه
شیر ۲ پیمانه
روغن مایع نصف قاشق چایخوری
آب ۲ پیمانه
آرد ذرت یا نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب لیموی تازه ۱ قاشق مرباخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
اسفناج را با شیر بجوشانید تا اسفناج نرم شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. اسفناج را آبکش کنید و شیر را کنار بگذارید.
اسفناج و کمی شیر را در مخلوط کن هم بزنید. لازم نیست اسفناج کاملا له شود.
سیر و قارچ را در کمی روغن تفت دهید. اسفناج و شیر کنار گذاشته شده را به آن اضافه کنید. آب را با آرد نشاسته مخلوط و به سوپ اضافه کنید و مرتب به مدت ۴ دقیقه هم بزنید.
هنگام سرو، با آب لیمو سرو کنید.
سوپ اسفناج و قارچ (روش دوم)
طرز پخت سوپ اسفناج و قارچ
مواد لازم برای سوپ قارچ و اسفناج:
قارچ تازه ورقه شده ۴۵۰ گرم
پیاز کوچک خرد شده ۲ عدد
کره ۶ قاشق غذاخوری
آرد نصف پیمانه
ادویه ایتالیایی ۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
پاپریکا یک هشتم قاشق چایخوری
آب مرغ ۱ کیلوگرم
شیر ۴ پیمانه
اسفناج خرد شده ۶۰۰ گرم
طرز تهیه سوپ اسفناج با قارچ:
کره را در یک تابه بزرگ گرم کرده و قارچ و پیاز را در آن تفت دهید.
سپس آرد و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده و هم بزنید تا با قارچ و پیاز مخلوط شوند.
شیر و عصاره مرغ را کم کم اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید.
سوپ را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
اسفناج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و فرصت دهید تا ۵ دقیقه دیگر بپزد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/