کارآفرینی که روزگاری مددجو بود، امروز با همتی بلند نه تنها به خوداتکایی رسیده بلکه زمینه اشتغال تعدادی از افراد جویای کار را فراهم کرده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه موضوع توانمندی یا کارآفرین شدن شماری از مددجویان نهادهای حمایتی در کشور پدیده اجتماعی جدیدی نیست اما این الگوی ارزشمند گاهی به خوبی مورد توجه قرار نگرفته و بخش زیادی از جامعه مددجویی در همان سطح دریافت مستمری و معیشتی باقی مانده است.

نهادهای حمایتی در استان خراسان جنوبی در این سال ها تلاش کرده اند تا توانمند سازی جامعه هدف با سبک آموزش های مهارتی و حمایت های تسهیلاتی پیش ببرند که می تواند به الگویی موثر برای کل کشور تبدیل شود.

اینکه تصور شود برخی به واسطه نوعی معلولیت، مشکلات جسمی حرکتی یا فقر مالی فاقد توانایی لازم برای درخشش در عرصه کسب و کار یا فراگیری مهارت و علم هستند، تفکری اشتباه بوده که باید آن را در جامعه اصلاح کرد؛ زیرا الگوهای فراوانی در جامعه وجود دارد که توانمندی های آنان برای مردم به اثبات رسیده است.

ارایه نمونه های کارآفرینی در بین خانوارهای نیازمند استان نشان می دهد که اگر دستگاه های حمایتی و اجرایی اهتمام بیشتری در زمینه اشتغال محروم داشته باشند به طور قطع شمار زیادی از نیازمندان به صفوف تولید کنندگان و افراد توانمند اقتصادی و مالی خواهند پیوست و محرومیت های اجتماعی به حداقل ممکن خواهدرسید.

آنچه می تواند جامعه مددجو و محروم را توانمند سازد، ارایه فراگیر آموزش های مهارتی و حمایت های تسهیلاتی برای ایجاد کارگاه های خانگی ، کوچک ، متوسط و حتی بزرگ است.

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.