مدنی گفت: واحد قطعه‌سازی خودرو در چهارمحال و بختیاری به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید امیرحسین مدنی مدیر عامل بنیاد برکت اظهار کرد: کارخانه تولید قطعات پلیمری خودرو در شهرک صنعتی بروجن در استان چهارمحال و بختیاری با سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی بنیاد برکت احیا شده و به چرخه مجدد تولید بازگشته است.

مدنی این اقدام بنیاد برکت را در راستای تحقق منویات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحقق جهش تولید خودرو از طریق تقویت قطعه‌سازان داخلی ذکر کرد و گفت: مقام معظم رهبری افزایش تولید خودرو با اتکا به ظرفیت قطعه‌سازان داخلی را از جمله راهکار‌های عملیاتی مشخص برای جهش تولید عنوان کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر همین اساس، بنیاد برکت با مشارکت و سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد ریالی در کارخانه تولید قطعات پلیمری خودرو علاوه بر احیا و بازگرداندن این واحد صنعتی به چرخه اقتصادی، بستر‌های تولید روزانه ۱۰ هزار قطعه پلیمری انبساط خودرو را فراهم آورده است.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: این واحد تولیدی فعال در زمینه تولید قطعات پلیمری خاص و فوم‌های فشرده خودرو در شهرک صنعتی بروجن که به علت نبود سرمایه در گردش دچار رکود شده بود، از سال ۱۳۹۳ و پس از مشارکت با بنیاد برکت احیا شده است و در حال حاضر ۱۰ هزار قطعه را در روز برای ۲ هزار خودرو تولید می‌کند.


بیشتر بخوانید


به گفته مدنی، فعالیت این کارخانه تولید قطعات پلیمری خودرو باعث ایجاد ۲۸۵ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان بروجن شده است.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت واحد مشارکتی بنیاد برکت در شرایط امروز کشور و فشار‌های تحریم خاطرنشان کرد: با تولید روزانه ۱۰ هزار قطعه، ایران در زمینه قطعات پلیمری انبساطی خودرو در زمره ۲۰ کشور تولیدکننده این قطعات قرار گرفته است.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: همچنین مواد اولیه قطعات پلیمری انبساطی خودرو پیش از این فقط توسط چهار کشور ژاپن، فرانسه، آلمان و کره جنوبی تولید می‌شد که با همت متخصصان، تا پایان سال خط تولید این مواد اولیه در واحد مشارکتی بنیاد برکت راه‌اندازی می‌شود و ایران در این حوزه به خودکفایی کامل می‌رسد.

مدنی یادآور شد: بنیاد برکت تا به امروز با مشارکت و سرمایه‌گذاری در ۳۶۰ بنگاه صنعتی و تولیدی، فرصت ایجاد اشتغال برای ۱۹۰ هزار نفر را فراهم کرده است. این بنیاد همچنین از مشارکت با ۲۶۵ بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ۵ هزار و ۶۰۱ طرح را با حجم سرمایه‌گذاری ۶ هزار و ۵۰۴ میلیاد ریال در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات در استان چهارمحال و بختیاری به بهره‌برداری رسانده یا در دست تولید دارد.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.