۹۸ دستگاه تبلت و گوشی برای دانش آموزان بهشهری و ۱۲ عدد تبلت به دانش آموزان منطقه بلده اهدا شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ابراهیم حسن پور رئیس اداره آموزش و پرورش بلده گفت: در راستای پوشش حداکثری در آموزش و در مرحله سوم اهدا تبلت به مدیران مدارس برای توزیع به دانش آموزان بدون گوشی هوشمند در راستای پوشش حداکثری آموزش در منطقه بلده ۱۲ عدد تبلت به ارزش ۳۶۰ میلیون ریال به دانش آموزان نیازمند اهدا شد.

او با اشاره به اهمیت استمرار فرآیند یادگیری دانش آموزان در شرایط همه گیری ویروس کرونا، افزود: فارغ از رعایت مسائل بهداشتی و توجه به آموزش مجازی باید به مقوله عدالت آموزشی در این دوره توجه کرد و این امر نیازمند تحقیق، بررسی و شناسایی افراد نیازمند در حوزه‌های مختلف آموزشی است.


بیشتر بخوانید


حسن پور با اشاره به اهمیت حفظ ارتباط دانش‌آموزان با جریان یادهی و یادگیری، گفت: برقراری عدالت آموزشی برای همه دانش‌آموزان، به کمک ابزار‌های مناسب به خصوص برای دانش‌آموزانی که هیچ دسترسی به آموزش مجازی ندارند باید در اولویت قرار بگیرد و باید با شناسایی  و کمک به آن‌ها شرایطی را فراهم کنیم که از مدرسه و فضای آموزش فاصله نگیرند.

رئیس اداره آموزش و پرورش بلده وی با تاکید بر نقش مهم خیرین در عصر حاضر، ادامه داد: با بهره گیری از ظرفیت‌های خیران شهرستان و منطقه و هم افزایی نهاد‌های حمایتی و اولویت بندی انجام شده در سه مرحله تعداد ۵۶ دستگاه تبلت مبلغی بیش از ۱۷۰میلیون تومان از سوی خیران به دانش آموزان منطقه اهدا شد.

اهدای ۹۸ دستگاه تبلت و گوشی به دانش‌آموزان نیازمند در بهشهر

صادق علی بیکی مدیر آموزش و پرورش بهشهر در جلسه مشترک با رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن اشاره به اجرای مرحله دوم اهدای تبلت به دانش‌آموزان نیازمند، گفت: اداره آموزش و پرورش اقدام به برگزاری جلسات مستمر با دستگاه‌های دولتی، خیرین و نهاد‌های حمایتی که توانایی تهیه گوشی و تبلت برای دانش آموزان نیازمند را دارند، کرده است.

او افزود: با کمک کمیته امداد امام خمینی (ره) و خیران در دومین مرحله، ۳۷دستگاه تبلت به دانش آموزان نیازمند اهدا شد که این علاوه بر ۶۱ دستگاه تبلتی است که در مرحله اول به دانش آموزان بی بضاعت شهرستان اهدا شده بود.

علی بیکی ادامه داد: تاکنون ۹۸ دستگاه تبلت و گوشی تلفن همراه به دانش آموزان اهدا شده است و این اقدامات هرچند توانست بخشی از محرومیت دانش‌آموزان را کاهش دهد، اما همچنان تعدادی از دانش‌آموزان شهرستان نیازمند گوشی تلفن همراه و تبلت هستند.

انتهای پیام/ م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.