به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پاستای براکلی و کرفس را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
روغن سرخکردنی به میزان لازم
پیاز خرد کرده ۱ عدد
مغز کرفس خرد کرده ۴ ساقه
بادمجان قلمی خرد کرده ۲ عدد
براکلی گلچهای خرد کرده ۲۰۰ گرم
برگ کلم سفید خرد کرده ۵۰ گرم
قارچ ورقهای خرد کرده ۱۵۰ گرم
فلفل سبز باریک خرد کرده ۳ عدد
پاستا ۲۰۰گرم
آویشن به میزان لازم
نمکبه میزان لازم
پودر سیر، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پوره گوجهفرنگی از. ۶ عدد
روغن زیتون۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پرک به میزان لازم
بیشتربخوانید
روش تهیه:
روغن و پیاز را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، تا پیاز قدری طلایی شود. آنگاه کرفس، بادمجان، براکلی، کلم برگ، قارچ و فلفل سبز را افزوده و تفت دهید. حالا پاستا را به مدت ۱۰ دقیقه در آبجوش و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس با نمک، آویش و فلفل قرمز آن را مزهدار کنید. اینک پوره گوجهفرنگی را بجوشانید تا غلیظ شود، ادویهها، پنیر پارمسان و روغن زیتون را با آن ترکیب کنید. حالا این سس را به پاستا بیفزائید و مخلوط نمائید، در ظرف مناسبی بکشید و در کنارش از مایه سبزیجات بگذارید و سرو نمائید.
خواص کرفس:
خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتیهای اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات میدهد. پیشینیان کشورمان در گذشته به کرفس، اسامی دیگری نسبت میدادند و این گیاه به کرسب یا کرفش معروف بود، اما با گذشت زمان این اسامی تغییر یافته و این روزها همگی آن را با نام کرفس میشناسیم. کرفس انواع متفاوتی مثل ریشه ای، برگی، دمبرگی، آبی و کرفس مشک دارد.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/