به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، افشین دلشاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: طبق بررسیهای انجام شده در ۹۳ درصد نانوایی ها، بهداشت فردی و ۶۱ درصد نانواییها فاصله گذاری اجتماعی رعایت میشود همچنین ۸۸ درصد کارکنان نانوایی و ۸۲ درصد مشتریان نانوایی از ماسک استفاده میکنند.
دلشاد افزود: فرآیند بازدیدها به طور مداوم ادامه دارد و مردم در صورت مشاهده موارد تخلف به سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.
بیشتر بخوانید
او درخصوص نکات بهداشتی در نانواییها به منظور کنترل ابتلا و شیوع بیماری کووید ۱۹ گفت: در نانواییها یک فروشنده صرفا برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد و حتی المقدر از دریافت وجه دستی از مشتریان خودداری و ترجیحا از دستگاه کارتخوان استفاده شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی استفاده از ماسک، کلاه، دستکش، پیش بند در حین کار را الزامی دانست و افزود: از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی باید خودداری شود.
دلشاد با اشاره به ضدعفونی کردن روزانه تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد قبل از شروع کار، گفت: حتی المقدور نان داخل کیسه یا سبد نان مشتری گذاشته و از گذاشتن برروی میز تحویل مشتری خودداری شود.
او سپس به نکات لازم درهنگام خرید نان توسط مشتری اشاره کرد و گفت: فاصله مناسب با دیگر افراد حاضر در صف نانوایی رعایت شود و اگر درخود علائم بیماری را حس میکنید هرگز برای خرید نان به نانوایی نروید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: برای جمع آوری نان، از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید و همراه خود یک کیسه پارچهای مخصوص نان داشته باشید تا نان را درون آن قرار دهید.
دلشاد تنها راه اطمینان از آلوده نبودن نان را حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف عنوان کرد و گفت: استفاده از توسترهای برقی و گازی و استفاده از ماکرویو در صورت عدم دسترسی، استفاده از قابلمه یا ماهیتابه برای حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه میشود.
انتهای پیام/د