به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مطلق پزشک فوق تخصص ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در غذاهای فرآوری شده، فست فودها، غذاهای آماده و کنسروی ترکیباتی وجود دارد که ممکن است باعث تشدید آلرژی و تضعیف سیستم ایمنی شود، بنابراین از مصرف این غذاها به ویژه در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ به شدت باید پرهیز کرد.
وثوقی مطلق با بیان این که سدیم و پتاسیم بالا نیز در تضعیف سیستم ایمنی تاثیر به سزایی دارد گفت : در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ باید بیش از گذشته به مصرف مواد غذایی سالم، تازه به ویژه گروه سبزیها، میوهها، لبنیات و ... روی آورد.
او عنوان کرد: در شرایط کنونی بهتر است علاوه بر مواد غذایی حاوی ویتامین سی و دی از ترکیبات حاوی منیزیم نظیر اسفناج که در تقویت سیستم ایمنی تاثیر گذار است استفاده کرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان کرد: مصرف غذاهای دریایی، لبنیات و اسفناج باعث تقویت سیستم ایمنی و مصرف غذاهای پرکالری و پر چرب، فست فودها و تنقلات بی ارزش زمینه ساز تضعیف سیستم ایمنی است.
وثوقی مصرف ادویه جاتی نظیر زردچوبه، زنجبیل و سیر را در تقویت سیستم ایمنی موثر دانست و تاکید کرد: در حال حاضر از مصرف مواد غذایی که زمینه ساز آلرژی، آسم و تضعیف سیستم ایمنی است به شدت پرهیز و مصرف غذاهای سالم خانگی، کم نمک و کم چرب را جایگزین غذاهای بی ارزش و فست فودها کنید.
انتهای پیام/ه