به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: یکی از دلایل بروز بیماریهای جدید و نا علاج مصرف سموم شیمایی در محصولات کشاورزی است که با مدیریت مناسب و کاهش استفاده از سموم آفت کش و کودهای شیمیایی علاوه بر کاهش هزینههای تولید میتوان باعث افزایش بهره وری محصول سالم نیز شد.
انصاری با بیان اینکه از دوسال قبل طرح اجرای تولید محصول سالم با همکاری بهرهبرداران کشاورزی و بخش خصوصی در شهرستان فسا آغاز شده است، افزود: با مشارکت و همکاری خوب کشاورزان تاکنون گواهی سلامت ۵ محصول کشاورزی صادر شده است.
او ادامه داد: محمد باقر دستانی و بختیار هرمزی دو نفر از باغداران نمونه شهرستان فسا هستند که امسال با رعایت دستورات کارشناسان جهاد کشاورزی و عدم استفاده از کود و سموم شیمایی در باغ مرکبات خود موفق به تولید محصول سالم پرتقال شدند که از نظر طعم و کیفیت زبان زد خاص و عام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: در حال حاضر در حدود ۴۰ هکتار از باغات مرکبات شهرستان فسا محصول سالم تولید میشود که نسبت به پارسال ۳ برابر شده است.
انتهای پیام/