راغبی کارشناس تغذیه معاونت درمانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، نکاتی کوچک، اما کاربردی را بیان میکند: تغذیه یکی از کلیدیترین راهکارهایی است که میتواند سیستم ایمنی را تقویت و از افزایش درصد ابتلا به کرونا جلوگیری کند.
او افزود: تاثیر تغذیه نه تنها برای پیشگیری از ابتلا بلکه در حین ابتلا، کمک به تسریع روند درمان و دوران نقاهت نیز بی نظیر است.
راغبی میگوید: پژوهشها نشان داده افرادی که ویتامین دی سرمی آنها پایین است امکان ابتلای آنها به کرونا بیشتر است.
بیشتر بخوانید
کارشناس تغذیه معاونت درمانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه میدهد: توصیه میکنیم افرادی که طی ۳ ماه گذشته هیچ گونه مکمل ویتامین d را مصرف نکرده اند نسبت به مصرف مگا دز ۵۰ هزار واحدی آن به مدت ۸ هفته اقدام و بعد به صورت ماهانه مصرف آن را ادامه بدهند.
اوتصریح کرد: افرادی که به صورت پراکنده مصرف داشتند نیز به مدت ۴ هفته این مگا دز هارا مصرف کنند.
آنتی اکسیدانها منبعی غنی و حاوی ویتامین c هستندو نقش حفاظتی در بدن دارند و در خرمالو، فلفل سبز و لیمو ترش به وفور یافت میشود، روزانه ۵۰۰ میلی گرم ویتامین c مورد نیاز بدن است که میتوان بخشی از آن را از طریق قرص جوشان حاوی ویتامین c دریافت کرد.
انتهای پیام/ک