در این روز‌ها که کرونا یکه تازی می‌کند و همه گیر شده است فردی که بدن مقاوم تری داشته باشد می تواند با کرونا مقابله کند.

اصغری کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: میوه‌ها و سبزیجات به دلیل آنتی اکسیدان مقدار قابل توجهی ویتامین آ و سی دارندکه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد.

او افزود :مواد غذایی حاوی آهن ، روی و مغز‌ها بسیار مفیداند و در عوض مواد غذایی چرب و شیرین و پرنمک به هیچ وجه توصیه نمی شود.

اصغری گفت: اضافه وزن و چاقی می تواند زمینه ابتلا به کرونا را افزایش دهد.

کارشناس تغذیه  افزود:دریافت مواد غذایی را کنترل کنند و رژیم‌های خودسرانه در این روز‌ها نگیرند.


بیشتر بخوانید


او بیان کرد: در صورت ابتلا به ویروس کرونا بسته به گروه سنی باید تغدیه کنترل شود و مواد دریافتی مفید و مغزی باشد. 

اصغری گفت : افراد مبتلا به کرونا کاهش اشتها دارند ، از وعده‌های کوچک و متعدد استفاده کنند ، از غذا‌های نفاخ پرهیز کنند

کارشناس تغذیه ادامه داد: مصرف زیاد مایعات در درمان و پیشگیری از کرونا موثر است.

در این روز‌های کرونایی در کنار رعایت موارد بهداشتی باید حواسمان به تغدیه باشد تا بدنی مقاوم در برابر ویروس کرونا داشته باشیم.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار