امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: برای هر کشاورز به ازای هر هکتار ٢میلیون تومان تا ٢٠میلیون تومان در کشاورز کارت از طریق بانک کشاورزی شارژ خواهد شد.
او تصریح کرد: کشاورزان متقاضی کشاورز کارت میتوانند با معرفی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها به شعب بانک کشاورزی مراجعه و نسبت به دریافت کارت اقدام کنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستانوبلوچستان گفت: مبلغ تسهیلات سرمایه در گردش موجود در کشاورز کارت یکساله بوده و کشاورزان با کشاورز کارت میتوانند فقط از طریق کارگزاران شرکت خدمات حمایتی سراسر استان کود وسم موردنیاز خود را خریداری کنند.
سیستانوبلوچستان از نظر آب و هوایی دارای تنوع زیادی است به طوری که مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آب و هوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار دارد.
برخی مناطق این استان مانند سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز نیز آب و هوای نیمه بیابانی و بعضا مرطوب و ناحیه کوهستانی بمپشت در جنوب سراوان و امتداد آن به سمت غرب تا کوههای بشاگرد آب و هوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلاتهای مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستانهای سرد است.
با این وجود استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند و تالابهای هامون و هامون جازموریان یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب می شود به طوری در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
سرزمینی که در تمام فصول سال چه زمستان، چه بهار، تابستان و پاییز امکان تولید محصولات کشاورزی، گیاهان دارویی، دامداری، تجارت مرزی، صید و صیادی و صنعت و معدن را دارد به واقع سرزمین هزاران گنج است و نباید انگ محرومیت برپیشانی خود داشته باشد.
هم اینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی این استان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است.
انتهای پیام/ع