در گزارش زیر طرز تهیه سوپ نخود را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ نخود یک غذای خوشمزه و لذیذ مدیترانه‌ای است. این سوپ مخصوص فصل پاییز و سرما است. سوپ نخود مدیترانه‌ای یک غذای رژیمی و سالم است که با نخود، آب مرغ، آب سبزیجات، پیاز، سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود. این سوپ را می‌توان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و مقوی بر سفره گذاشت.

فوت و فن‌های جا افتادن سوپ
۱- خوب پخته شدن سوپ بستگی به حرارت گاز و مدت زمان پخت دارد. هنگام پخت سوپ باید حباب‌هایی روی سطح سوپ نخود مدیترانه‌ای ظاهر شوند که نشان از قل خوردن و پخته شدن سوپ می‌دهند. در غیر این صورت مواد سوپ نپخته باقی می‌مانند.

۲- ادویه را به مقدار لازم در سوپ بریزید و حتما آن را در مراحل مختلف بچشید و مراقب طعم نهایی سوپ باشید.

۴- به غلظت سوپ توجه کنید. آب گوشت، مرغ و سبزیجات غلظت سوپ شما را افزایش می‌دهند. اگر می‌خواهید از آب خالی استفاده کنید حتما به آن نمک و ادویه کافی بزنید تا بی مزه نشود. برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

۵-یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود. همچنین می‌توانید به سوپ مقداری خامه بیفزایید تا غلیظ‌تر شود.

۶- برای تهیه سوپ تا حد امکان از مواد اولیه تازه استفاده کنید. اما استفاده از سبزیجات کنسروی و ذرت و نخود یخ زده مشکلی ندارد.

۷- پس از پخت سوپ یک سیب زمینی پوست گرفته را به ۲ الی ۳ قسمت تقسیم کرده و به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه همراه سوپ بپزید. کربوهیدرات موجود در سیب زمینی لعاب و غلظت سوپ را افزایش می‌دهد.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رویال برگر حرفه‌ای و قارچ شکم پر پنیری تا راز و رمز‌های باقلا قاتق خوشمزه و ترشی مخلوط و لیته بندری + تصاویر


مواد لازم

نخود معمولی: ۲ فنجان
آب مرغ یا سبزیجات: ۴ فنجان
پیاز خرد شده: ۱ عدد
سیر ریز خرد شده: ۲-۳ حبه
برگ بو: ۱ عدد بزرگ
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
روغن زیتون: مقداری برای روی سوپ
سماق: مقداری برای تزیین
لیموی تازه: ۱-۲ عدد

طرز تهیه:

نخود خیس خورده، آب مرغ، ۲ فنجان آب، پیاز خرد شده، سیر ریز خرد شده، برگ مو، زیره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید.

سوپ را به مدت ۲-۳ ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا نخود‌ها آرام آرام بپزند و نرم شوند.

هر نیم ساعت میزان آب سوپ را چک کنید و اگر لازم است مقداری آب اضافه کنید.

این سوپ هرچقدر آرامتر بپزد بهتر جا میفتد و خوشمزه‌تر خواهد شد.

بعد از اینکه نخود‌ها کاملا پختند برگ بو را خارج کنید و اجازه دهید سوپ کمی سرد شود.

حتما برگ بو را خارج کنید، چون باعث تلخی غذا می‌شود.

سپس مواد سوپ را با گوشکوب برقی، غذاساز یا مخلوط کن بکوبید و پوره کنید.


بافت پوره به سلیقه شما بستگی دارد، می‌توانید آن را مانند شکل کاملا پوره و نرم کنید، یا آنکه کمتر پوره کنید تا تکه‌های نخود مشخص باشد.

سوپ را داخل کاسه بریزید و روی آن را با روغن زیتون، سماق و کمی آب لیموی تازه تزیین و نوش جان کنید.

منبع:  غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۲ ۰۷ آذر ۱۳۹۹
والله قیمت حبوبات هم دست کمی از مرغ نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۰ ۰۵ آذر ۱۳۹۹
بله دیگه،وقتی قیمت مرغ و گوشت انقدر میره بالا دارن مردم رو آماده میکنن که سوپ نخود درست کنن.خدا از هر چی ظالمه نگذره،إنشاالله تو این دنیا خفتشونو بگیره