سهرابی مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: شرط اجرایی شدن طرح نسخه الکترونیکی پزشکی، حمایت پزشکان و دستگاههای دولتی است و یکی از فواید اجرایی این طرح پرداخت به روز مطالبات پزشکان است.
سهرابی افزود: با اجرایی شدن طرح نسخه الکترونیکی دفترچههای فیزیکی تامین اجتماعی حذف شده و با دسترسی به سوابق بیمار به صورت پرونده الکترونیکی به پزشکان در درمان بهتر بیمار کمک میشود.
او اضافه کرد: کاهش قاچاق دارو، کاهش هزینهها و مراجعات برای تمدید و اعتباربخشی دفترچه از مزایای دیگر اجرای طرح نسخه الکترونیکی دفترچه تامین اجتماعی است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: بیمه شدگان تامین اجتماعی با مراجعه به مراکز درمانی و ارائه کد ملی میتوانند از نسخه الکترونیکی استفاده کنند.
نسخه الکترونیکی دربرگیرنده کد ملی و مشخصات فردی بیمار، مشخصات فردی و شماره نظام پزشکی پزشک، شناسه یکتای مرکز ارائه خدمت، نوع و میزان خدمت، زمان ارائه خدمت، شناسه الکترونیکی پرداخت بیمار و کد اختصاص پایانه فروشگاهی و هزینه خدمت به تفکیک سهم بیمه و بیماری است.
بر اساس بند ز تبصره ۱۷ پیش نویس بودجه ۱۴۰۰، شورایعالی بیمه موظف است بر اجرا و استقرار طرح نسخه الکترونیکی مشتمل بر ارائه کنندگان خدمات سلامت، خریداران خدمات (سازمانهای بیمهگر پایه درمان) نظارت کند، به نحوی که حداکثر تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۰، سازمانهای بیمهگر صرفاً نسخه الکترونیکی را پذیرش نمایند.
انتهای پیام / ج