به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، پس از شیوع کرونا مانند هر بیماری ویروسی دیگر انتظار می رفت، آنتی بادی یا پادتن آن به مصونیتی برای عدم ابتلای مجدد به این ویروس تبدیل شود.
پس از اما و اگرهای فراوانی که پیرامون این ویروس شکل گرفت، مسائلی پیرامون آنتی بادی ترشح شده در بدن بیماران مبتلا به کرونا در فضای مجازی منتشر می شود که صحت و کذب بودن آن مشخص نیست.
سلیمانی، متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در این باره گفت: برخلاف اغلب بیماری های ویروسی، پادتن بیماری کووید - ۱۹ و چند بیماری ویروسی دیگر مدت زیادی در بدن نمی ماند و احتمالا توانایی محافظت از بدن را ندارد.
او با بیان اینکه آنتی بادی کرونا، دو تا سه روز پس از ابتلای فرد به این ویروس در بدن او ترشح می شود،گفت: آنتی بادی کرونا بین سه تا پنج هفته در بدن می ماند و بعد از آن دیگر در خون قابل تشخیص نیست.
او افزود: به نظر می رسد آنتی بادی کرونا بدن را از ابتلای مجدد حفظ می کند اما هنوز به اثبات نرسیده است.
پادتن یا آنتیکر یا آنتیبادی، نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی بدن، در پاسخ به حضور آنتیژن خاصی، تولید میشود و در خون به گردش درمیآید یا در محل تولید باقی میماند تا به آنتیژن (معمولاً اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس، ولی گاه حتی بافت طبیعی بدن یا یک ماده غذای است) حملهور شود و آن را بیزیان کند.
انتهای پیام/د.خ