در گزارش زیر طرز تهیه کدو کبابی مزه دار شده را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گیاهخواران یا کسانی که طرفدار یک شام سبک و خوشمزه‌اند، یا حتی کسانی که عاشق مزه کردن پیش غذا‌های مختلف هستند و پیش غذا را حتی به غذای اصلی ترجیح می‌دهند. کدو کبابی مزه‌دار شده به سبک و سیاق ایتالیایی یک پیشنهاد جذاب است. این پیشنهاد جذاب با چاشنی‌های خاصی مزه‌دار شده و داخل فر کبابی می‌شود. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کدو کبابی ایتالیایی

کدو سبز چهار عدد
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
پودرسوخاری سفید خشک ۵۰ گرم
دانه کاج ۵۰ گرم
پیاز شش عدد
سیر یک حبه
گوجه فرنگی خشک و مزه دار شده در روغن زیتون شش عدد
برگ آویشن یک قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمسان  ۲۵۰ گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کدو سبز مزه دار شده

ایتالیایی‌ها عاشق ترکیب سیر و گوجه هستند و اگر شما هم به گوجه خشک دسترسی دارید از پاستا با گوجه خشک گرفته تا این غذای خوشمزه را می‌توانید به راحتی تهیه کنید. برای شروع پیاز را خوب بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. حبه سیر را هم بعد از پوست کندن و آب گرفتن به کمک گوشت‌کوب له کنید.

در این مرحله باید چاشنی گوجه فرنگی خشک و مزه‌دار شده در روغن را به اندازه لازم داخل آبکش بریزید تا روغن آن کاملا گرفته شود. (این چاشنی به صورت کارخانه‌ای در خیلی از کشور‌ها موجود است و در ایران هم به صورت سنتی می‌توانید آن را از ترشی فروشی‌ها تهیه کنید. اما چون ممکن است به آسانی آن را پیدا نکنید، طرز تهیه آن را در ادامه گفتیم).

کدو‌ها را خوب بشویید و بدون این که پوست آن‌ها را بگیرید از طول نصف کنید. حالا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. بعد از چند دقیقه که فر به حرارت مورد نظر رسید کدو‌ها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید و حدود بیست دقیقه روی کاغذ نسوز داخل فر قرار دهید.

نوبت آماده کردن چاشنی غذا است. برای مزه‌دار کردن کدوها، پودر سوخاری، پیاز خرد شده، سیر له شده و گوجه فرنگی خشک شده در روغن، پودر پنیر پارمسان و برگ آویشن را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. دان کاج را هم داخل مخلوط‌کن بریزید و بعد از کمی خرد شدن به مواد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. در آخر با مقدار زیادی فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

کدو‌ها را از فر بیرون بیاورید. چاشنی آماده شده و باقی روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید و دوباره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش داده و داخل فر یا زیر آفتاب خشک کنید. سپس لایه لایه گوجه فرنگی‌های خشک شده را داخل شیشه با مقداری آویشن و برگ رزماری بچینید. اجازه دهید یک سانتی‌متر از روی شیشه خالی بماند، سپس روغن زیتون را روی گوجه‌ها ریخته و در شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون را می‌توانید به صورت آماده از ترشی فروشی‌ها تهیه کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حیدر
۱۸:۰۷ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
ازاون شش تاپیاز کجات استفاده میشه؟