در گزارش زیر طرز تهیه چیزکیک خرمالو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاییز و زمستان فصل میوه‌های شگفت‌انگیز با رنگ‌های زیباست. خرمالو یکی از این میوه‌هاست که علاوه بر طعم متفاوت، خواص بسیار زیادی نیز دارد. اگر از طعم گس آن هم چندان خوشتان نمی‌آید نباید فرصت خوردن چیزکیک خرمالو را از دست بدهید. چیز کیک یا کیک پنیر خرمالو، یک دسر خوشمزه مخصوص پاییز است که خوردن آن می‌تواند باعث شود یک عصر پاییزی زیبا را تجربه کنید. می‌توانید چیزکیک خرمالو ساده و خوشمزه را به طور خاص برای شب یلدا و در کنار خانواده تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه چیزکیک خرمالو یخچالی بدون فر با پایه بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی را در ادامه بخوانید.


بیشتر بخوانید:



مواد لازم

خرمالو: ۲۵۰ گرم

بیسکوییت ساقه طلایی: ۲۵۰ گرم

خامه: ۳۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه: ۵۰۰ گرم

کره: ۹۰ گرم

شکر: ۱۲۵ گرم

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه مرحله به مرحله چیزکیک خرمالو یخچالی


طرز تهیه

* بیسکوییت را به خوبی آسیاب و با کره ذوب شده، مخلوط کنید.

* این مخلوط را کف قالب کمربندی بریزید و با یک وسیله مثل ته لیوان فشار دهید تا شکل کف قالب را به خود بگیرد.

* قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مخلوط بیسکوییت و کرم خود را بگیرند.

 

* ژلاتین را در ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی آب بریزید و روی بخار آب بگذارید تا رقیق شود.

* برای شفاف شدن ژلاتین، آن را با یک قاشق غذا خوری شکر مخلوط کنید.

* در این مرحله از طرز تهیه چیزکیک خرمالو، مایه خرمالو را آماده کنید. بدین صورت که خرمالو را له کنید و هسته‌ها را بیرون بیاورید.

* سپس آن‌ها را با شکر اضافه مخلوط کرده نیمی از ژلاتین رقیق شده را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

 

* به وسیله همزن برقی، پنیر خامه‌ای را با شکر بزنید تا یکدست شود. سپس خامه و ژلاتین باقی‌مانده را اضافه کنید و با همزن به هم بزنید.

* قالب را از یخچال بیرون بیاورید. مواد خامه را روی آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.

 

* مایه خرمالو را روی مواد داخل قالب بریزید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

* کمربندی قالب را باز کنید و از چیزکیک خرمالو لذت ببرید.


فوت و فن‌های طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی

 

* به جای بیسکوییت ساقه طلایی می‌توانید از پتی‌بور یا کوکی‌هایی با طعم‌های مختلف هم برای انواع چیز کیک یخچالی استفاده کنید. فقط حواستان باشد بیسکوییتی که انتخاب می‌کنید کرمدار نباشد.

*در طرز تهیه چیز کیک خرمالو یخچالی می‌توانید به‌جای خرمالو از میوه‌های مختلف مثل انار، کدو حلوایی و هر میوه‌ای متناسب با فصلی که در آن هستید، استفاده کنید.

* به جای قالب کمربندی می‌توانید از قالب‌های تلقی کوچک یک نفره استفاده کنید و بعد از آماده شدن، تلق و چسب را با احتیاط جدا کنید.

*کره زیاد در تهیه چیزکیک باعث سفت شدن لایه زیرین کیکتان می‌شود بنابراین سعی کنید کره را به اندازه کافی استفاده کنید.


برخی از خواص مفید خرمالو

* خرمالو حاوی میزان قابل‌توجهی آب و ادرارآور است و برای افرادی که سنگ کلیه یا سنگ مثانه دارند، مفید است. هسته کوبیده‌شده خرمالو نیز به دفع سنگ کلیه‌ها کمک می‌کند.

 

* خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و میزان قابل توجهی از ویتامین‌های B ۱، B ۲، B ۳ و ویتامین C است.

 

* در این میوه مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن، مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم وجود دارد؛ به همین دلیل برای رشد و نمو کودکان بسیار توصیه می‌شود.

 

* ویتامین A موجود در خرمالو، برای رشد و استحکام پوست و ناخن و زینک (روی) آن نیز برای رشد مو و داشتن مو‌های سالم و پر پشت مفید است.

 

* طبع خرمالو در طب سنتی گرم و‌تر است.

 

* حتی اگر از آن افرادی هستید که مستعد سکسکه‌اید، می‌توانید از خرمالو استفاده کنید، چون آرام‌کننده سکسکه است و درمان خوبی برای بند آوردن خون به حساب می‌آید.

 

* خرمالو به خاطر خاصیت انرژی‌زایی طبیعی به رفع خستگی کمک می‌کند و استرس و اضطراب را کاهش می‌دهد.


ارزش غذایی موجود در ۱۰۰ گرم خرمالو

انرژی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری
آب ۷۵.۵ گرم
فیبر ۵.۹ گرم
قند ۲۳ گرم
ویتامین ث ۷.۶ میلی‌گرم
پتاسیم ۲۱۰ میلی‌گرم
منیزیم ۱۱ میلی‌گرم
آهن ۰.۱۵ میلی‌گرم

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.