به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی شبنورد مدیرکل دفتر نظارت، تعیین صلاحیت و کنترل پروژه ساتبا با اشاره به اینکه نیروگاههای مذکور در مناطق دارای پتانسیل بالا توسعه یافتهاند، افزود: در ادامه روند توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر توسط بخش خصوصی و همسو با پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در آذرماه امسال در استانهای گیلان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، لرستان، فارس و خوزستان شاهد بهرهبرداری از نیروگاههای تجدیدپذیر خواهیم بود.
او اظهار کرد: در راستای پایش پیشرفت پروژههای نیروگاههای تجدیدپذیر، پنج نیروگاه خورشیدی به مجموع ظرفیت ۲.۵ مگاوات، ۲ نیروگاه برقآبی به ظرفیت ۱.۳ مگاوات و یک نیروگاه بازیافت تلفات حرارتی به ظرفیت ۱.۵ مگاوات با اتمام مراحل ساخت، فرآیند اتصال به شبکه سراسری برق شبکه را تکمیل کرده و آماده بهرهبرداری هستند.
این گزارش میافزاید، در توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر و پاک بهرغم مشکلات موجود در سرمایهگذاری و فرآیند احداث این نوع از نیروگاهها همچنان نیروگاههای خورشیدی خانگی محدود به ظرفیت انشعاب (کیلوواتی) مورد استقبال بخش مردمی بوده و در ۲ ماه اخیر ۲۵۰ سامانه خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب با مجموع ظرفیت ۳.۵ مگاوات راه اندازی شده است.
گفتنی است، در حال حاضر بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ سامانه خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب به ظرفیت تجمعی بیش از ۵۳ مگاوات در تمامی استانهای کشور اجرا شده است.
انتهای پیام/