به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی ان ان، بسیاری از مطالعات قدیمی، روغن ماهی را برای برطرف کردن مشکلات قلبی مرتبط دانسته و تایید کرده اند که این روغن خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. اما آیا این گفته صحت دارد؟.
سالهاست که انجمن قلب آمریکا توصیه میکند هفتهای دو وعده غذایی ماهی بخورید. سال ۲۰۱۷ این گروه پیشنهاد کرد که مکملهای روغن ماهی ممکن است خطر مرگ ناشی از نارسایی یا حمله قلبی را کمی کاهش دهد.
با این حال، یک مطالعه جدید که در پایان هفته گذشته در جلسات علمی انجمن قلب مورد بحث قرار گرفت، نشان داد که مکملهای روغن ماهی حقیقتا به بهبود سلامت قلب کمک نمیکنند.
تیم نظارت بر این مطالعه توضیح داده است که خوردن روغن ماهی یا ویتامین D هیچ فایدهای برای سلامت قلب ندارد.
یک مطالعه دیگر که نتایج آن روز یکشنبه در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد نیز نشان داد که مکمل اسیدهای چرب امگا ۳ خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش نمیدهد.
دکتر استیو نیسن، متخصص قلب کلینیک کلیولند که روی این مطالعه کار کرده است، گفت: آزمایشات متعدد اکنون نشان میدهد که روغن ماهی هیچ تاثیری برای سلامت قلب و عروق خونی ندارد.
او افزود: در حقیقت حتی روغن ماهی ممکن است خنثی نبوده و در برخی موارد مضر هم باشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/