به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گانتر کوهنل، پروفسور علوم غذایی و تغذیهای در دانشگاه ردینگ در انگلستان گفت: مطالعات قبلی در مورد جمعیتهای بزرگ همیشه برای نتیجه گیری به دادههای خود متکی بوده اند، اما این اولین مطالعه اپیدمیولوژیکی در این مقیاس است که به طور عینی ارتباط بین یک ترکیب فعال خاص و سلامتی را بررسی میکند.
کوهنل ادامه داد: ما خوشحالیم که میبینیم در مطالعه ما، رابطه معنی داری بین مصرف فلاونول و فشار خون پایین وجود دارد.
او توضیح داد: آنچه که این مطالعه به ما میدهد، یک یافته عینی در مورد ارتباط فلاونولها، ماده شیمیای موجود در چای و برخی میوهها و فشار خون است.
در این مطالعه، پروفسور کوهنل و همکارانش ارتباط مقطعی بین مصرف فلاونول، فشار خون و سایر نشانگرهای خطر بیماریهای قلبی عروقی را ارزیابی کردند. آنها دادههای ۲۵ هزار و ۶۱۸ نفر شرکت کننده را تجزیه و تحلیل کردند.
اختلاف فشار خون بین کسانی که کمترین میزان مصرف فلاونول را دارند و ۱۰ درصدی که بیشترین میزان مصرف را بین ۲ تا ۴ میلی متر جیوه داشتند، دیده شد.
این آمار با تغییرات معنادار فشار خون در افرادی مشاهده شد که رژیم غذایی مدیترانهای یا رژیمهای غذایی برای توقف فشار خون را دنبال میکنند؛ جالبتر اینکه این اثر در شرکت کنندگان با فشار خون بالا بارزتر بود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/