به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مصطفی شاهحسینی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد تولید گوشت مرغ استان سمنان مازاد نیاز است و در بازار استانهای همجوار مانند تهران عرضه میشود و به دلیل عرضه در پایتخت و نقشآفرینی به عنوان استان معین تهران نقش مهم و تاثیر گذار در تنظیم بازار دارد.
او اظهار داشت: استان سمنان یکی از قطب های تولید مرغ و تخم مرغ کشور و به لحاظ شیوع بیماریهای پرندگان از استانهای پاک کشور به شمار میرود.
شاه حسینی ادامه داد: نیمه نخست امسال ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در استان سمنان تولید شد که تنها بین ۲۰ تا ۳۰ این میزان تولید جوابگوی نیاز استان است و بقیه تولید در بازار استانهای همجوار عرضه میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: براساس آخرین آمار، متوسط سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور به ازای هر یک نفر در سال ۲۸ کیلوگرم است و در استان سمنان نیز سرانه مصرف نزدیک به سرانه کشوری است.
او با بیان اینکه ۶ ماه نخست امسال ۱۴ هزار تن تخممرغ در استان تولید شد تصریح کرد: متوسط مصرف سرانه تخممرغ در کشورهای توسعهیافته بیش از ۱۵ کیلوگرم و در ایران به ازای هریک نفر در سال ۱۱ کیلوگرم است و باید تلاش شود تا سرانه مصرف تخممرغ به استانداردهای جهانی نزدیک شود.
انتهای پیام / گ