به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید شما هم با شروع فصل مدرسه کاملا به یک وضعیت جدید وارد شده باشید. دیگر وقت کافی برای پختن و پز وجود ندارد. اما این توپهای سوسیسی خوشمزه با پنیر چدار وقت کمی میبرند. بهتر است غذاها را به مقدار بیشتر بپزید، در فریزر بگذارید و برای وعدههای بعدی به سراغشان بروید.
یکی از خوبیهای این غذا این است که میتوانید از شب قبل آمادهاش کنید و به عنوان صبحانه یا ناهار بیرون از منزل میل کنید. بدرود آشپزی پر از عجله سحرگاهی؟ بله. بدرود سحرخیزی؟ خیر، وقت آزاد صبح را به ورزش اختصاص دهید تا این توپهای پنیری، بیشتر به دلتان بچسبند.
مواد لازم برای تهیه توپک سوسیس با پنیر چدار
سوسیس اسپایسی یا معمولی نیم کیلو
کره همدما با محیط سه قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
آرد گندم یک پیمانه
پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار همدما با محیط یک پیمانه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه توپک سوسیس با پنیر چدار
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا دمای داخل آن کاملا یکدست شود.
سینی پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید، این کمک میکند تمیزکاری بعد از پختوپز آسان شود.
سوسیس، کره و برادههای فلفل را داخل دستگاه غذاساز ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آرد و پودر سوخاری را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
به مخلوط یکدستی که تهیه شده، پنیر چدار را اضافه نمایید و با قاشق پلاستیکی بزرگ کمی هم بزنید تا پنیر به خوبی در همه جای آن پخش شود.
دستهای شما بهترین ابزار برای ساختن توپهای سوسیسی هستند. آنها را به اندازه توپ پینگ-پونگ بسازید و با فاصله مناسب از هم داخل سینی بچینید.
برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را داخل فر بگذارید تا توپها به رنگ قهوهای-طلایی در آیند.
آنها را به یک بشقاب که کفش دستمال کاغذی است منتقل کنید تا چربی اضافهشان گرفته شود. کمی که خنک شدند آنها را سِرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/