به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اپلیکیشنهای معتاد کننده نه تنها ساعتهای زیادی از زندگی روزانه ما را هدر میدهند؛ بلکه انگیزه پیشرفت و کیفیت زندگیمان را پایین میآورند. در این صورت ما فقط مصرفکنندههای محتوایی هستیم که فکر میکنیم در زندگی ما اثرات مثبت میگذارند، ولی اینطور نیست و فقط ما را نسبت به زندگی خود دلسرد میکنند. آیا از اسکرول کردن مداوم صفحهی اینستاگرام خود خسته شدید؟ آیا از محتواهای بدون منبع موثق و تکراری شبکههای مجازی ناامید شدید؟ بهتر است برای زندگی خود راه درست را انتخاب کنید و این اپلیکیشنهای اعتیادآور را تا زمانی که به نقطهای ثابت و محکم در زندگی برسید پاک کنید. در ادامه شما را با زندگی بعد از پاک کردن این دسته از اپلیکیشنها آشنا میکنیم.
۱. وقتِ اضافی میآورید
شاید در ابتدا برنامهی شما برای شبکههای مجازی این بود که در ساعتهای استراحت یا وقتهایی که کاری ندارید از آنها استفاده میکنید؛ اما حالا شاهد آن هستیم که باز کردن برنامه مورد نظر دست خودمان است، ولی بستن آن نه. بسیاری از مواقع به این فکر کردیم که فقط ۱۵ دقیقه برای فلان شبکه مجازی وقت میگذارم، آیا توانستید به برنامهریزی خود وفادار بمانید؟ بنابراین وقتی تصمیم میگیرید، اپلیکیشنی که به آن معتاد هستید را پاک کنید دیگر وقت خود را بی حساب و کتاب هدر نمیدهید. حالا شاهد زندگی کردن در ساعتهایی هستید که خیلی وقت بود گذشتنشان را متوجه نمیشدید.
بیشتر بخوانید
۲. فشارهای روانی کمتر میشود
فیلمها و عکسهایی که در شبکههای اجتماعی میبینید، ناخودآگاه برداشت شما از خوشبختی و زندگی خوب را تغییر میدهند و به سمت تجملگرایی تغییر میکند؛ بنابراین وقتی از این دسته اپلیکیشنها فاصله میگیرید، بار روانی منفی در زندگیتان کاهش مییابد با اعصاب راحتتری به زندگی میپردازید و برای آینده خود برنامهریزی میکنید.
۳. بهتر میخوابید
به علت کاهش بار روانی ناشی از شبکههای مجازی، بعد از پاک کردن اپلیکیشنهای آن، شبها بهتر میخوابید. همچنین کیفیت خواب نیز بالاتر میرود و میتوانید زودتر از پیش بیدار شوید.
۴. بر زندگی و پیشرفت خود بیشتر تمرکز میکنید
به جای اینکه تمرکز خود را بر زندگی دیگران معطوف کنید، به خود و هموار کردن راهتان برای رسیدن به اهداف خود میپردازید. این مسیر شما را در زندگی به موفقیت میرساند.
۵. به فراگیری محتوای علمی حقیقی بپردازید
بسیاری از محتواهای شبکههای مجازی تاریخ مصرف گذشته هستند یا مبنای علمی ندارند. به هر حال شما در فضای مجازی دریافت کننده تئوریهای دست دوم هستید؛ زیرا وقتی کسی مطلب اصلی را میخواند ناخودآگاه نظرات و اعتقادات خود را بر آن متن اعمال میکند و شما آن مقاله یا نظریه را آمیخته با افکار ادمین شبکههای مجازی میخوانید و میبینید. تئوریهای دست اول را میتوانید در کتابها و وبسایتهای معتبر یا رسمی پیدا کنید. با پاک کردن اپلیکیشنهای معتاد کننده وقت دارید بیشتر به کتابخوانی بپردازید و تفکر خود را به محتواهای قابل ارجاع به منبع موثق، شکل دهید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/