به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، عباس قبادی، معاون فنی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان گفت: اقدامات بیولوژیکی احیا و اصلاحی جنگلها و مراتع استان همدان به پیشرفت ۸۰ درصدی رسیده است.
قبادی با اشاره به اهمیت منابع طبیعی و حفظ جنگلها و مراتع در توسعه پایدار گفت: اقدامات بیولوژیکی در بخش مرتع و جنگل با پیش بینی اعتبار یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومانی از محل منابع صندوق توسعه ملی در ۱۰ شهرستان استان همدان به مرحله اجرا درآمده است.
معاون فنی منابع طبیعی و آبخیزداری همدان درباره اقدامات احیا و اصلاحی در بخش مرتع گفت: در حوزه آبخیز مرتع «بلاغ» شهرستان همدان طرح بوته کاری و کاشت گیاه آتریپلکس در سطح ۴۰ هکتار با پیشرفت خوبی در حال اجرا است.
او اضافه کرد: عملیات «کُپهکاری» نیز در سطح ۶۵۰ هکتار از اراضی ملی استان و در حوزه آبخیز ۱۰ شهرستان به مرحله اجرا درآمده و تا پایان سال جاری نیز این طرحها ادامه دارد.
قبادی بیان کرد: همچنین عملیات «بذرپاشی» با بذور گیاهان دارویی و مراتعی در سطح بیش از یک هزار هکتار از اراضی مرتعی استان در ۱۱ حوزه آبخیز واقع در ۱۰ شهرستان در حال اجرا است.
معاون فنی منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان درباره اقدامات بیولوژیکی در بخش جنگل نیز گفت: با هدف توسعه و صیانت از جنگلها از ابتدای سال جاری عملیات جنگل کاری با کاشت گونههای جنگلی از جمله داغداغان، سنجد، ارژن و سماق در سطح ۵۰۰ هکتار آغاز و یک هزار هکتار در سال جاری هدف گذاری شده همچنین نگهداری دو هزار هکتار جنگل کاری سال گذشته نیز صورت گرفته است.
قبادی افزود: در قالب طرح جنگلکاری مشارکتی نیز در ۲ حوزه آبخیز «تاریکدره» شهر همدان و روستای «سیاهدره» نهاوند ۱۰ هکتار نهال کاری گونههای جنگلی با مشارکت مردم، جوامع محلی، شورای اسلامی و دهیاری روستا صورت گرفت.
انتهای پیام/ د