در گزارش زیر طرز تهیه لبوی داغ و قرمز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا قبل از اینکه کرونا سبک زندگی‌مان را تغییر دهد، از گاری‌های داخل خیابان لبوی داغ خریده و خورده بودید، اما حالا که نمی‌توانیم به آن‌ها اعتماد کنیم خودمان در خانه دست به کار شویم و لبوی داغ و قرمز درست کنیم.

مواد لازم برای لبوی داغ:

چغندر: یک کیلو
آب: نصف پیمانه
شکر: به میزان دلخواه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت لبوی داغ:

۱. چغندر‌ها را شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. اگر بخواهید درسته پخته شوند، با چاقو در قسمت‌های مختلف هر یک از آن‌ها شکاف‌های عمیق ایجاد کرده سپس آن را در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید؛ و آب را نیز افزوده و ظرف را با درپوش به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه با درجه حداکثر ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه قرار دهید.

در این مدت یک بار چغندر‌ها را زیر و رو کنید.

۲. بهتر است درپوش ظرف را کمی باز بگذارید تا مانع از سر رفتن آب آن شود. با توجه به نوع چغندر ممکن است زمان پخت آن کمی بیشتر شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نادی
۱۱:۲۸ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
باسلام من لبو زیاد می پزم زیاد می خورم چون خیلی خاصییت داره ولی هیچوقت شکر نمیریزم