به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، دکتر نیکیتا خارلوف در مقالهای می نویسد: تمام افراد باید به دلیل تقویت ایمنی بدن، میزان چربی بدن خود را در فصل سرما افزایش دهند. تصور چربی به عنوان یک خوراکی که فقط به بدن آسیب می رساند اشتباه است.
نیکیتا خارلوف، درمانگر و متخصص گوارش در این خصوص می نویسد که در فصل سرما و در طی همه گیری بیماری های ویروسی، مصرف بیشتر چربی های حیوانی منطقی است.
او میگوید: برای حفظ ایمنی عمومی بدن، خوردن چربیهای حیوانی ضروری است. این خوراکی ها غشای مخاطی را ایجاد میکنند، که مانع ورود برای ویروس های مختلف است.
به گفته این متخصص گوارش، کرونا ویروسی است که کل کره زمین را به وحشت انداخته است. شما می توانید با خوردن گوشت غاز، گاو ، چربی گوشت گوسفند به گونه ای چربی خوب را به بدن خود تزریق و به تقویت سیستم ایمنی بدنتان در برابر این ویروس و یا هر نوع ویروس دیگری کمک کنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/