پزشکان فیلیپینی معتقدند استفاده از روغن نارگیل می‌تواند ایمنی بدن انسان در مقابله با ویروس کرونا را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از پزشکان در فیلیپین مزایای روغن نارگیل را مشخص کرده و معتقد هستند که این روغن باعث افزایش ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا می شود.

به گزارش سایت روسی Argumenti.ru، پزشکان فیلیپین طی آزمایش بر روی ۵۶ بیمار مبتلا به ویروس خفیف کوید ۱۹ به این نتیجه شگفت آور رسیده اند.

دانشمندان شورای تحقیقات و نوآوری پزشکی در فیلیپین تأکید می‌کنند که مولکول‌های روغن نارگیل خالص می‌توانند میزان ذرات ویروس کرونا را که باعث ایجاد کوید ۱۹ در خون می‌شود، ۶۰ تا ۹۰ ٪ کاهش دهند.

همچنین طبق یافته‌های این گروه روغن نارگیل قادر است عمر سلول‌های بدن انسان را افزایش دهد.

محققان اذعان کرده اند که آن‌ها انتظار نداشتند در ابتدای آزمایش‌های خود به این نتایج دست یابند.


بیشتر بخوانید


در حال حاضر یک مطالعه دقیق درباره رابطه بین مصرف روغن نارگیل و حالت های سخت بیماری کرونا در بیمارستانی در فیلیپین در حال انجام است.

منابع یا مطالعات دیگر این نتایج را تأیید نکرده اند و این نشان دهنده نیاز به مطالعه و تحقیق بیشتر در این زمینه است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۳ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
هر کشوری آمده میوه ها و یا گیاهان خودروی خودش امتحان کرده گفته معجزه میکند. توی جنوب شرق اسیا همه نارگین میخوردند پس لابد نباید کسی میگرفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
بگید بهشون روغن بنفشه را هم امتحان بکنند!
آخرین اخبار