به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمد امین طلاب رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: براساس بررسیهای اولیه، عامل به گل نشستن دلفین (گونه معمولی) در ساحل بندر محمدعامری شهرستان تنگستان خفگی در تور صیادی اعلام شده است.
او افزود: بررسیها نشان میدهد که بیش از ۱۰ روز از تلف شدن این گونه گذشته است. البته نمونهبرداری از این دلفین انجام گرفته و با مشخص شدن جواب آن جزئیات بیشتری از این گونه و نحوه تلف شدنش معلوم خواهد شد.
رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: در آبهای محدوده استان بوشهر و به ویژه پارک ملی دریایی نایبند و خورها، دلفین گوژپشت و پورپویز دائم وجود دارند و سایر گونهها مهاجر هستند.
بیشتر بخوانید
طلاب عنوان کرد: صید و صیادی بیشترین عامل تلفات دلفینها است و لازم است صیادان با توجه به وجود این نوع پستانداران در آبهای کم عمق از صید در آبهای کم عمق و مناطق محافظت شده خودداری کنند.
او گفت: دلفینها با شُش نفس میکشند و گیرافتادن در تورهای صیادی باعث خفگی آنها در زیر آب میشود زیرا آنها برای تنفس نیاز به بیرون پریدن از آب دارند.
به گفته رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست بوشهر، آلودگیهای نفتی نیز بر حیات دلفینها تاثیر جدی دارد و در دراز مدت آنها را دچار بیماری میکند.
انتهای پیام/ک