در گزارش زیر طرز تهیه رول پنیری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  رول پنیری و کنجد از پیراشکی‌های مربوطه کشور ترکیه است. این نان در ترکیه از طرفداران بیشماری برخوردار است. برای تهیه این نان از خمیر پوچا استفاده می‌کنیم. ولی در این دستور پخت آن را به صورت رول شده استفاده می‌کنیم. با رول کردن این خمیر می‌توانید ظاهری زیبا به نان بدهید. ماده اصلی این نان پنیر و کنجد است که جزوه مواد اولیه‌ی مورد علاقه مردم ترکیه است. برای تهیه این نان شما نمی‌خواهد کار زیادی انجام دهید و طرز تهیه‌ی آن مشابه دیگر نان‌های ساده است. این نان جزو نان‌های مغزدار است که داخل ان از موادی همچون پنیر، سیب زمینی و سس گوشت چرخ شده استفاده می‌شود. این نان خیلی شبیه به پیراشکی است که ما ایرانیان آن را تهیه می‌کنیم. این نان خودش به تنهایی دارای طعمی عالی و خوشمزه می‌باشد که احتیاج به افزودن هیچ چاشنی ندارد. اضافه کردن انواع چاشنی بستگی به خودتان دارد و براساس ذائقه خود می‌توانید از انواع چاشنی‌ها استفاده کنید.

مواد لازم

آب (خیلی سرد نباشه): ١ لیوان
شیر: ١ لیوان
روغن مایع: ١ لیوان
(ساشه) خمیر مایع خشک: ١ پاکت
آرد: ۵-۶ لیوان
شکر: ٢ قاشق غذاخوری
نمک: ١ قاشق مربا خوری
پنیر سفید: به مقدار لازم
پنیر موزارلای ترکی کاشار: به مقدار لازم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد: مقداری برای رومال


بیشتر بخوانید

مراحل

یک استکان آب، خمیر مایه، شکر و ٢ قاشق از آرد را باهم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند.

سپس آن را با بقیه مواد خمیر مخلوط کنید.

سپس به خمیر یک ساعت استراحت بدهید تا حجیم شود.

خمیر را روی میز پهن کنید و روی آن کره بمالید.

پنیر خرد شده را روی خمیر بریزید و سپس رول کنید.

رول‌های خمیری را ابتدا در شیر و بعد در کنجد بغلتانید.

رول‌ها را روی سینی فر با فاصله قرار دهید.

سپس روی آن‌ها را کره بمالید و داخل فر قرار دهید تا بپزد. (تا زمانی که خمیر‌ها طلایی شود).

 

برای پخت ۲۰ دقیقه زمان لازم است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.