یک مبتکر نهاوندی اقدام به اختراع پمپ فشار قوی آب با استفاده از موتور پیکان کرد.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ مبتکر و مخترع جوان نهاوندی پمپ آب ۶ اینچی طراحی کرده است که با دو سوخت بنزین و گاز کار می‌کند؛ و روی موتور پیکان سوار شده است. کاربرد این پمپ برای سیلاب‌های شهری و آب گرفتگی منازل و همچنین آبیاری باغ‌ها و مزارع کشاورزی قابل استفاده است.

شهروندخبرنگار ما فیلمی از این اقدام مبتکر نهاوندی را ارسال کرده است که مشاهده می‌کنید.

منبع:حسین سهرابی - نهاوند


بیشتر بخوانید:

  • هدررفت آب در روستای زنگی‌آباد + فیلم
 

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۱ ۲۴ دی ۱۳۹۹
کرت بندی نداره این باغ آب داره هدر میره
Iran (Islamic Republic of)
امید اسدی
۰۱:۲۴ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
با سلام ممنون بابت انتشار این خبر. یکی از اشکالات اداره ثبت اختراعات از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ :
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید و دارای گام ابتکاری است ولی مراجع دانشگاهی و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده ام:
كارشناس محترم با سلام ، اينجانب به شخصه اعتقادي به روند ماركسيستي و وارداتي اداره اختراعات كه با قانون اساسي كشور در تضاد مي باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضي پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال كند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف كند تا يكي از اين مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوري قرار دهند ، اين يعني اتلاف وقت چيزي حدود ۸ سال و پرداخت هزينه چيزي حدود ۳۰ مليون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده هاي قبلي اعلام كرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضي مي خورد ؟ ، دوم اينكه اگر اينجانب بخواهم ۲۰ اظهارنامه با اين روند ثبت كنم يه چيزي حدود ۶۰۰ مليون بايد هزينه كنم ( بنظر شما امكان ثبت اختراع به صورت غير مستقيم از اينجانب سلب نشده است ؟ ) ، ايا بعد از اينكه سند را دريافت كردم همين دولت اين هزينه را مي تواند طي فرآيندي به اينجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ كيلو روغن نباتي ارزش داره ؟ ) ، يا قرار است متقاضي در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخي با سرمايه هاي خود اختراع ثبت مي كنند برخي با دارايي هاي خود. اشخاصي كه با دارايي خود اختراع ثبت مي كنند مثل اعضا هيات علمي ، اشخاصي كه به بدنه آزمايشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، اين افراد هر هزينه اي بابت اختراع انجام مي دهند دولت طي فرآيندي اين هزينه را به آن ها برگشت ميدهد يا از طريق گرنت دانشگاهي يا از طريق پژوهش توليد . يعني اين وسط فقط پول جابجا مي شود و كسي ضرر نمي كند. دسته دوم كساني هستند كه با سرمايه هاي خود اختراع انجام ميدهند مثل افراد كه مدارك عاليه دانشگاهي دارند مشغول كار هستند اما به بدنه دولت وصل نيستند ، اين افراد تحت هر شرايطي اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمايه خود را از دست داده اند و هم دارايي خود را كه همان اختراع مي باشد . چون اين افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول يك مرحله بيشتر براي فرايند ثبت انرژي صرف كنند ، اين روند به صورتي طراحي شده كه به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبي مي شود يعني دو قشر بالا و پايين كه در اين صورت كاپيتاليسم رخ مي دهد و …
https://ipm.ssaa.ir/ENQ/List
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
آفرین و دست مریزاد.